خبرنگار این شبکه گزارش داد: این صحنه ای در یکی از محله های لندن است که در آن جسد صدیق محمد پیدا شده است. او 20 سال داشت. مارک هال از شاهدان این صحنه که ویدئویی هم تهیه کرده است، می گوید: همه بر روی زمین دراز کشیده بودند. همه مردم در حال جیغ زدن و داد و فریاد بودند. برخی در روی بالکن های خانه های اطراف بودند و بسیار وحشت زده اوضاع را تماشا می کردند.
محمد تنها کسی نبود که در آن روز در آن منطقه کشته شد. چند ساعت قبل تر, عبدالکریم حسن 17 ساله در حالی در خیابان پیدا شد که به شدت مجروح شده بود و در نهایت جان باخت. قتل این دو مرد جوان بخشی از خشونت های شایع در انگلیس محسوب می شود.
پلیس لندن اعلام کرد از فوریه سال 2018, میزان قتل در لندن از نیویورک هم سبقت گرفته است. پلیس لندن اعلام کرد جرایم با استفاده از چاقو رایج ترین نوع قتل در این شهر محسوب می شود. میزان قتل در لندن طی 12 ماه منتهی به سپتامبر 2017 با افزایش 21 درصدی همراه شده است.
جامعه سومالیایی تبارها در لندن بیش از همه هدف حمله و خشونت قرار می گیرند اما این موضوع تنها در ارتباط با یک جامعه خاص یا یک بخش خاص از این شهر نیست. خشونت ها در این شهر تشدید شده و نگرانی شهروندان هم افزایش یافته است.
لوری لوگان از افسران سابق پلیس لندن کاهش حضور نیروهای پلیس در نتیجه کاهش بودجه را یکی از عوامل اصلی تشدید خشونت و جرایم در لندن می داند.
ماه گذشته, وزارت کشور انگلیس یک کمپین تبلیغاتی را با هدف بازداشتن مردم از حمل چاقو آغاز کرد. پلیس لندن با صدور بیانیه ای اعلام کرد: "این قتل در واقع یک مورد از موارد بسیار قتل در این شهر محسوب می شود و ما به همراه شرکای خود سخت می کوشیم تا دلیل این افزایش را درک کنیم و بتوانیم هر چه در توان داریم برای ممانعت از وقوع این گونه فجایع انجام دهیم."