با حضور معاون اول رئیس جمهور
نشست مشترک شورای اداری و ستاد اقتصادمقاومتی خراسان رضوی
نشست مشترک شورای اداری و ستاد اقتصادمقاومتی خراسان رضوی با حضور معاون اول رئیس جمهور، استاندار و جمعی از مقامات استانی در تالار شهر مشهد برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اسحاق جهانگیری در ادامه برنامههای سفر دو روزه خود به مشهد، عصر امروز در
نشست مشترک شورای اداری و ستاد اقتصادمقاومتی استان حضور پیدا کرد.
در این نشست فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و علیرضا رزمحسینی استاندار خراسان رضوی حضور داشتند گزارشی از عملکرد الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، برخی از معینهای اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی و اقدامات انجام گرفته در راستای تحقق اهداف ترسیم شده ارائه شد.
در ادامه این جلسه تفاهم نامه معین اقتصادمقاومتی شهرستان خلیل آباد در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به امضا رسید.
تفاهم نامه اقتصادمقاومتی شهرستان خلیل آباد در راستای اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به امضای علیرضا رزمحسینی استاندار خراسان رضوی، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان معین توسعه اقتصادی فرهنگی و دیگر ارکان مثلث توسعه رسید.
الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی برای دست یابی به توسعه با مشارکت همه ارکان حاکمیت اعم از دستگاههای اجرایی و قضایی و به کارگیری ظرفیت شرکتهای توانمند بخش خصوصی و عمومی است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در ادامه این نشست با بیان اینکه حمایت مسئولان ملی از مدیران استانی باید مضاعف شود: از آقای جهانگیری و دیگر وزرای دولت انتظار داریم که از مسئولان استانی حمایت کنند.
غلامعلی صادقی با بیان اینکه مقام معظم رهبری و روسای قوا همواره بر کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید دارند، افزود: عامل اصلی کاهش ورودی پرونده در دستگاه قضا اشتغال، تولید، درآمد و سرمایه است و اگر هر شهر، استان یا کشوری در این زمینه بتواند بدرخشد، آسیبهای اجتماعی آن کاهش خواهد یافت.
وی گفت: آقای رزم حسینی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را به عنوان سوغاتی برای استان آورده است و به دلیل قابل قبول بودن این الگو، همه ارکان حاکمیت پای اسناد آن را امضا کرده اند.
مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی هم در ادامه این جلسه گفت: آستان قدس رضوی با پذیرش مسئولیت توسعه منطقهای شهرستانهای سرخس و چناران، در اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان مشارکت کرده است.
رضا فاطمی امین افزود: شهرستانهای سرخس و چناران بیشترین نرخ بیکاری در استان را دارند و برای رفع این مشکل به سمت طراحی صندوقهای تخصصی و ارائه وامهای اشتغال زایی و کارآفرینی به مردم رفته ایم.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) هم در ادامه این جلسه گفت: بسیج مردمی و تثبیت اشتغال موجود و ایجاد فرصتهای جدید شغلی از جمله رویکردهای قرارگاه پیشرفت و آبادانی به عنوان یکی از معینهای اقتصاد مقاومتی استان است.
سردار یعقوبعلی نظری افزود: مسئولیت توسعه اقتصادی فرهنگی ۱۶ دهستان که از این تعداد ۵ دهستان در محدوده جغرافیایی شهرستان صالح آباد قرار دارد، به قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه واگذار شده است.
وی با بیان اینکه ۲۳۰۰ نفر تحت پوشش طرح تثبیت اشتغال قرار دارند، خاطرنشان کرد: تا به امروز مطالعات اشتغال ۹۴ روستا انجام گرفته و با تشکیل ۲۵۵ شبکه تخصصی اشتغال، زمینه برگزاری دورههای آموزشی مردم فراهم شده است.