پخش زنده
امروز: -
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی گفت: با رسیدگی به سکونتگاه های غیررسمی می توان آسیب های اجتماعی را کاهش داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ درکارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان ، اقدامات دستگاه های اجرایی در زمینه بیانیه گام دوم و برنامه عملیاتی سکونتگاه های غیررسمی بررسی شد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در این کارگروه با تاکید بر اینکه در قالب بیانیه دوم انقلاب دستگاه های اجرایی باید به شکل فوق العاده برنامه ها را دنبال کنند و به امور جاری بسنده نکنند گفت: تمامی مسئولان در 10 کارگروه تشکیل شده هر سه ماه یکبار برنامه های ابتکاری، فوق العاده و اثربخش خود را بصورت جدی دنبال و گزارشی را به دبیرخانهکارگروه ارائه دهند.
اکرمی در ادامه با بیان اینکه در سکونتگاه های غیررسمی استان در حوزه عمرانی این مناطق نسبت به استانهای دیگر کارهای خوبی صورت گرفته افزود: به منظور حل مسائل و آسیب های اجتماعی و حاشیه نشینی درمحله ها و سکونتگاه های غیررسمی باید تقسیم کار صورت گیرد و برنامه و کارفوق العاده و اثربخشی صورت گیرد و مشخص باشد هرکس چه کاری انجام دهد چرا که وظیفه ما در حوزه های فرهنگی اجتماعی سنگین است و باید اثر بخشی در عمل مشخص شود.
فتح آبادی دبیر کارگروه با توجه به صدور بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری در سال گذشته گفت: مقام معظم رهبری در این بیانیه در 7 فصل اصلی راهبردهای نظام در دهه پنج انقلاب و فعالیت های نظام در 4 دهه انقلاب را ترسیم کرده است.
وی افزود: در این رابطه 10 کارگروه تخصصی در استان شکل گرفته که محوریت آن با یک دستگاه تخصصی می باشد که بایستی بیانیه گام دوم در تمامی اصول و رفتار و فعالیت سازمانی لحاظ شود و هر سه ماه یکبار عملکرد دستگاه های اجرایی در این زمینه رصد شود.
فتح آبادی در ادامه با توجه به ارائه گزارش اقدامات دستگاه های اجرایی برنامه راهبردی سکونت گاه های غیررسمی توسط یکی از سازمانهای مردم نهاد حوزه جوانان که مسئولیت پایش و ارزیابی عملکرد 28 دستگاه اجرایی را داشت گفت: در این حوزه هم گام های خوبی در سکونتگاه های غیررسمی سال گذشته در استان صورت گرفته و میانگین فعالیت بالای 80 درصد بود.
وی افزود: سال گذشته بالغ بر 3 میلیارد و 800 میلیون تومان برای توسعه، تعمیرات و تجهیزات به سکونتگاه های غیررسمی استان اختصاص یافت و حدود 2 میلیارد تومان هم هزینه جاری به دستگاه های اجرایی داده شد.
وی با بیان اینکه حدود 22 درصد جمعیت شامل 165 هزار نفر جمعیت در شهرستان اراک و ساوه در سکونتگاه های غیررسمی سکونت دارند گفت: دستگاه های اجرایی مکلفند تا 20 درصد برنامه های خود را در این سکونتگاه ها ارائه دهند و امسال هم برنامه مدونی با مشارکت دستگاه ها در نظر گرفته شده است.