جزیره کیش،
بیش از 770 نوبت بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از بیش از 770 نوبت بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در طرح تشدید بازرسی های بهداشتی تابستان خبرداد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، دکتر محمد رضانیا گفت:تا پایان تابستان بازرسیهای تیم های مرکز توسعه سلامت از اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی، بهداشتی به صورت مستمر ادامه دارد.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با اشاره به ورود مسافران و گردشگران در ایام جشنواره تابستانی افزود : این طرح نظارتی در قالب6تیم به صورت اکیپ دو نفره از اماکن حساس و میهمانپذیرها رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، فستفودها، نانواییها، بیرونبرها و مراکز عمدهفروشی مواد غذایی بازدید میکند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: از 15تیر تاکنون 770مورد بازدید از مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی انجام شده است.
وی همچنین از انجام 171مورد کلر سنجی آب آشامیدنی و 32مورد کلر سنجی از آب استخرها،سنجش 549مورد مواد غذایی با تجهیزات پرتابلی ،35مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و22مورد نمونه برداری از آب استخر ،15مورد نمونه برداری از نان،12مورد نمونه برداری از غذا، خبر داد و گفت :مقدار 6623کیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در این مدت معدوم شد.
دکتر رضانیا افزود :46مورد صدور صلاحیت بهداشتی ،880مورد صدور کارت تندرستی ،24مورد اخطاریه بهداشتی عملکرد بازرسان بهداشت محیط از چهارم تیر ماه تا 13مرداد بوده و این طرح تا پایان تابستان به قوت خود باقی است.
دکتر رضانیا هدف از اجرای این طرح را بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص در صنوف به منظور فراهم کردن شرایط و محیط سالم بیان کرد و گفت: مهمترین مبحث ما ایمنی و بهداشت و کیفیت مواد غذایی است و انتظار می رود همه صنوف با بازرسان بهداشتی همکاری کنند.