امیر دریادار سیاری:
ایران، حافظ اصلی امنیت خلیج فارس
معاون هماهنگکننده ارتش: ایران حافظ اصلی امنیت آبهای خلیج فارس و تنگه هرمز است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش؛ معاون هماهنگکننده ارتش خبر در مراسم افتتاحیه مسابقات نظامی غواصی عمق ارتش های جهان در جزیره کیش با بیان اینکه ایران حافظ اصلی امنیت آب های خلیج فارس و تنگه هرمز بوده، هست و خواهد بود گفت: در آینده ای نزدیک رزمایش مشترک ایران و روسیه در منطقه شمالی اقیانوس هند برگزار می شود.
امیر دریادار سیاری با اشاره به برگزاری مسابقات نظامی 2019 در رشته غواصی عمق در جزیره کیش گفت: پهنه آرام خلیج فارس و گذرگاه راهبری تنگه هرمز شاهد تلاش مردانی است که دست در دست هم پرچم امنیت را در دل آبهای دوستی به اهتزار درآورند و با مخابره پیام امنیت دریا، آرامش خیال را به دریانوردان هدیه دهند.
رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش با بیان این موضوع که رزمایش مشترک نیروی دریایی ایران و روسیه در آینده ای نزدیک در آب های شمالی اقیانوس هند برگزار می شود، هدف از برگزاری این دوره از مسابقات در منطقه خلیج فارس را مخابره پیام امنیت پایدار و امنیت بین المللی در این پهنه آبی برای تردد همه کشورها برشمرد و گفت:به برکت خون شهدای هشت سال دفاع مقدس در حال حاضر اقتدار و امنیت پایدار در این منطقه حاکم است.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به گردهمایی کشورهای بزرگ و موثر در دیپلماسی دفاعی در قلب آبهای نیلگون خلیج فارس افزود: به همت بلند جمهوری اسلامی ایران و توانمندیهای دلاورمردان این مرزو بوم خلیج فارس و تنگه استراتژیک هرمز امنیت کامل برقرار است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات نظامی ۲۰۱۹ غواصی عمق در جزیره کیش به میزبانی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: پیام برگزاری این دوره از مسابقات در آبهای نیلگون خلیج فارس این است که دیگران بدانند اینجا نیازی به حضور دیگر کشورها برای برقرای امنیت نیست بلکه حضور آنها در این منطقه مساوی با نا امنی خواهد بود، جمهوری اسلامی ایران همواره حافظ امنیت و ثبات در منطقه خلیج فارس بوده و خواهد بود.
دریادار سیاری گفت: کشورهای مختلف با حضور در مسابقات نظامی ۲۰۱۹ در رشته غواصی عمق، توانمندیهای تخصصی و علمی خود را در این کارگاه بزرگ آموزشی به اشتراک میگذارند.
رئیس ستاد ارتش با اشاره به توسعه فناوری ارتباطات، دریا را مهمترین حوزه رقابتهای ژئوپلتیکی برشمرد و افزود: وابستگی سایر مولفههای قدرت به دریا و ارتباط بیقید و شرط اقتصاد جهانی به امنیت دریایی، زیادهخواهان را بر آن داشته تا با راهاندازی تروریسم دریایی و نمایش ناامنی در دریاها، با اعمال قدرت، سیطره خود را بر حوزههای مسئولیتی سایر کشورها توسعه داده و استعمار نوین را شکل دهند.
معاون هماهنگ کننده ارتش تاکید کرد: امنیت دریا طبق قوانین بینالمللی با کشورهای حاشیه دریاهاست و برای زورمندان زیادهطلب جایی در پهنه ژئولپتیکی خلیج فارس وجود ندارد.