پیش بینی اتمام عملیاتGIS تا پایان سال ۹۹
پیش بینی می شود تا پایان سال ۹۹ عملیاتGIS نمودن تاسیسات گاز رسانی در کهگیلویه و بویراحمد به اتمام برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل شرکت گاز این استان درباره تحلیل سیستم GIS گفت: GIS یعنی دسترسی سریع و آسان به تاسیسات گازی و اعمال مدیریت بحران است.
رحمان خادم در خصوص جایگاه و اهمیت سیستم GIS افزود:این سیستم در جهت دسترسی سریع و آسان به تاسیسات گازی، حوادث و بحران های مانند زلزله، رانش زمین، سیل و سایر حوادث غیر قابل پیش بینی است.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به سیستم بروکراسی اداری، افزود: سیستمGIS موجب حذف سیستم کاغذی و پاسخ سریع و آنی به استعلامات اداری و مردمی است.
رحمان خادم همچنین با اشاره به دیگر فواید این سیستم اظهار داشت: در بعد امدادرسانی، نشت یابی، حمل و نقل ،خدمات مهندسی، تاسیسات گاز رسانی نقش موثر و بسزایی دارد.
خادم ضمن تقدیر و تشکر از همکاران شرکت گاز در کمیته تخصصی GIS بخاطر فعالیت چشمگیرشان،اظهار داشت: شرکت گاز استان در این بخش موفق بوده و توانسته رضایت کمیته تخصصی GIS شرکت ملی گاز ایران را جلب کند.
در ادامه رئیس خدمات فنی و مهندسی شرکت گاز استان گفت:عملکرد شرکت گاز استان در بکارگیری سامانه اطلاعات مکانیGIS (یعنیرقومی و یکپارچه نمودن نقشه های تاسیسات گازی) در صورت تکمیل پروژهGIS بررسی و تایید می شود.
بهزاد عابدی منش افزود: هدف ایجاد این سیستم مدیریت یکپارچه و به شکل هوشمند بر مبنای فناوری های نوین و همچنین پویایی و هوشمند کردن شبکه های گازرسانی و از همه مهم تر مدیریت بحران، ریسک و پدافند غیرعامل در هنگام حوادث غیرمترقبه نظیر زلزله ،سیل و...است.
رئیس خدمات فنی و مهندسی شرکت گاز استان با اشاره به این سیستم گفت: در همین راستا شرکت گاز استان اقدام به فراهم کردن کلیه امکانات سخت افزاری جهت پیشبرد اهداف و ایجاد بستر مناسب را در سال ۹۷ انجام داده است.
وی ادامه داد: تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مانند دستگاهGIS سه فرکانسه و لوله یاب فلزی نرم افزاری مرتبط با کار خریداری شده است.
این متخصص شرکت گاز استان یادآور شد: شرکت گاز استان این فرایند را از سال ۹۷ آغاز و تاکنون ۳۲درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که مطابق با برنامه زمانبندی تدوین شده توسط شرکت گاز پیشبینی میشود که تا پایان سال ۹۹ عملیاتGIS نمودن تاسیسات گاز رسانی در سطح استان به اتمام برسد و تا پایان سال ۱۴۰۰ این پروژه به طور کلی در سطح شهر و روستا مورد بهره برداری قرار گیرد.
مهندس عابدی منش خاطرنشان کرد:جهت پیشبرد این پروژه نیاز است که کلیه دستگاه های مرتبط شامل مسکن شهرسازی، شهرداری ها، آب و فاضلاب شهری و روستایی، برق و پست بصورت یکنواخت و هماهنگ همکاری کنند.
وی افزود: برنامه های آتی شرکت گاز استان مطابق برنامه زمانبندی ارائه شده مورد تایید ارزیابان شرکت ملی گاز ایران قرار گرفت.