با هدف صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره وری
انتقال کشت صیفی جات از فضای باز به گلخانهها در همدان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از اجرای طرح انتقال کشت خیار وصیفی جات به محیطهای گلخانه ای خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، آقای رضوانی جلال گفت: از سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تولید محصولات خیار و فلفل در فضای باز محدود و تولید در محیطهای کنترل شده (گلخانه ای) انجام خواهد شد.
وی اظهار داشت: این طرح با هدف صرفه جویی در مصرف آب ، افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، افزایش بهره وری و زمینه سازی برای ایجاد اشتغال پایدار و صادرات بیشتر انجام خواهد شد .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: کشاورزان، تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی و فعال در زمینه تولید و عرضه محصولات سبزی و صیفی باید نسبت به برنامه ریزی جهت تغییر محیط کشت از فضای باز به گلخانه اقدام کنند.