پخش زنده
امروز: -
اکنون با توجه به شرایط کشور در این دانشکده بر روی موضوع خودرو سازی تمرکز شده تا بتوانیم در حوزههای تخصصی این دانشکده به بومی سازی دست یابیم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر ناصر محمدی گفت: این دانشکده در بخشهای صنایع لاستیک، الیاف، رنگ، پلاستیک، رزین و پوششهای مصنوعی فعالیت آموزشی، علمی و پژوهشی انجام میدهد.
وی افزود: گروه صنایع پلیمریزاسیون در صنایع بالا دستی همچون پتروشیمی و گروههای صنایع پلیمر و صنایع رنگ در بخش پایین دست همچون تایر سازی و رنگسازی فعال هستند.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: استادان این دانشکده سالانه حدود ۱۰۰ مقاله آی اس آی و دو برابر این تعداد مقالات همایشی منتشر میکنند.
*حرکت دانشکده به سمت فعالیتهای نسل سومی
دکتر محمدی تأکید کرد: این دانشکده در بخشهای تحقیقاتی و پژوهشی نیز بسیار فعال است و باتوجه به اینکه سیاست دانشگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است بنابراین دانشکده نیز در راستای این سیاست حرکت میکند.
وی گفت: هدف از این برنامه رفع نیازهای کشور با به خدمت گرفتن توانمندی دانشگاهها است.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در این راستا هر استاد این دانشکده در یک دوره زمانی یکساله بر مبنای تجارب قبلی خود در یکی از بخشهای تخصصی و تحقیقاتی تمرکز و با کمک صنعت ذیربط به سمت یک محصول قابل تجاری سازی حرکت میکند.
دکتر محمدی تأکید کرد: هر گروه آموزشی دانشکده نیز موظف است تا هر سال بر سه موضوع به صورت همکاری جمعی استادان گروه تمرکز کند.
وی عنوان کرد: همچنین برنامه ریزی شده تا هرسال دانشکده نیز در سه بخش تمرکز و براین اساس اعضای هیأت علمی دانشکده بر روی ۲۶ موضوع، گروههای آموزشی بر ۹ موضوع و دانشکده بر سه موضوع متمرکز خواهند شد که در صورت نیاز قابل تمدید خواهد بود.
*تمرکز دانشکده بر بخش خودرو سازی
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اکنون با توجه به شرایط کشور این دانشکده بر نیازهای صنعت خودرو تمرکز کرده تا بتوان در بخشهای تخصصی به بومی سازی قطعات کمک کرد.
دکتر محمدی اضافه کرد: همچنین این دانشکده در بخشهای سلامت، صنایع دفاعی و پتروشیمی نیز فعال است.
وی تأکید کرد: در بخش پتروشیمی این دانشکده مسؤولیت طرح کلان زنجیره ارزش پلی الفینهای کشور را عهده دار است که مرحله اول آن به اتمام رسیده و مرحله دوم آن آغاز شده است.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این طرح جزء طرحهای ملی به شمار میرود.
دکتر محمدی افزود: همچنین اعضای هیأت علمی این دانشگاه در بخش حفاظت از فلزات در برابر خوردگی نیز فعال هستند.
وی گفت: این دانشکده با ۲۶ عضو هیأت علمی و ۷۰۰ نخبه دانشجویی با نگرش دانشگاه صنعتی امیرکبیر هماهنگ و سعی میکند به حوزههای صنعتی کشور در راستای رفع نیازهای کشور با دانش بومی کمک نماید.
*همکاری دانشکده با وزارت نفت
رئیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طرح تحقیقاتی زنجیره ارزش پلی الفینها با وزارت نفت با سقف قرارداد ۴۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
دکتر محمدی عنوان کرد: برنامه داریم تا مرکز نوآوری در این دانشکده تأسیس کنیم تا ضمن آماده سازی ایشان برای دنیای حرفهای از ظرفیت دانش آموختگان خود در دوره زمانی مکان یابی اشتغال پایدار در راستای اهداف دانشگاه استفاده شود. این فرآیند در مرحله جایابی فضای فیزیکی است.
وی افزود: همچنین پیش بینی شده تا یکی از فعالترین اعضای هیأت علمی دانشکده به عنوان مسؤول مرکز نوآوری انتخاب شود. در این صورت میتوان دانش آموختگان کوشا در بخشهای مختلف پژوهشی در مقاطع ارشد یا دکتری را بین ۶ ماه تا یک سال در این مرکز فعال نمود تا طرحهای مستعد خود را به محصول صنعتی تبدیل کنند.
دکتر محمدی گفت: طرحهای تحقیقاتی محققان این دانشکده در راستای بومی سازی دانش در صنایع خودرو، سلامت، رنگ و دفاع بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: اکنون و با توجه به شرایط کشور دانشگاهها توانستند نقش بسیار مؤثر تری را در رفع نیازهای کشور ایفاء کنند.