مرکز آمار ایران
تولید گوشت قرمز به ۶۸،۳ هزار تن رسید
نتایج آمارگیری فصل بهار کشتار دام کشور منتشر شد
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما از مرکز آمار ایران؛ بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در فصل بهار ۱۳۹۸ جمعاً ۶۸،۳ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۳۷ هزار تن، ۵۴،۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۲۵.۱ هزار تن، بز و بزغاله با ۴.۷ هزار تن و سایر انواع دامها با ۱.۵ هزار تن، به ترتیب ۳۶.۷ درصد، ۶.۸ درصد و ۲.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در بهار سال ۱۳۹۸ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۷ نشاندهنده کاهش ۲۹ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۷ درصد، برای بز و بزغاله ۲۸ درصد و برای گاو و گوساله ۳۱ درصد بوده است.