به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: دو هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به روش مکانیزه به کشت کنجد اختصاص یافت که این میزان نسبت به پارسال سه برابر شد.
بستان اسلامی افزود: با توجه به مصرف بهینه آب تمامی مزارع کنجد به روش آبیاری قطرهای کشت شده است.
شهرستان خنج با تولید میانگین هزار و ۲۰۰ کیلوگرم دانه روغنی کنجد در هر هکتار از مراکز اصلی تولید این دانه روغنی در فارس است.
وی گفت: کورکی، سیف آباد، دشت لاغر و کورده، مهمترین مناطق کشت محصول کنجد در شهرستان خنج است و پیش بینی میشود دو هزار تن محصول برداشت و روانه بازار شود.
دوره رشد کوتاه، کاشت بدون خاک ورزی، مقاومت بالای کنجد در برابر خشکی و کم آبی از ویژگیهای این گیاه روغنی است.
کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.
برگهای آن بیضی، باریک و نوک تیز است.
گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز، به طور تک تک در کناره برگهای قسمت انتهایی ساقه ظاهر میشوند.
کنجد دارای پروتئین، ویتامینهای A، B۲، D، E، F و لسیتین است.