پخش زنده
امروز: -
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد گفت: به دلیل برخی از مشکلات، در هفته به طور متوسط حدود 10 واحد صنفی پروانههای خود را باطل میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حسن امیریان افزود: عدهای دیگر نیز در طی مراحل اخذ پروانه منصرف میشوند که علت آن سختگیری در اخذ مجوز، کسادی بازار و عدم همکاری ارگانها است.
وی ادامه داد: هرچند به علت حضور زائران و مسافران، خوشبختانه وضعیت بازار نسبت به چند سال قبل کمی بهتر شده و از حالت کسادی در آمده است؛ اما همچنان تغییر کاربری در رستورانداران اتفاق میافتد.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد بیان کرد: در حالت معمول هر واحد صنفی باید روزانه 200 پرس غذا بفروشد اما در حال حاضر حدود 80 درصد رستورانداران روزانه بین 50 تا 100 پرس غذا میفروشند.
امیریان در عین حال به مسافران و زائران توصیه کرد، تنها از رستورانهایی غذا تهیه کنند که پروانه کسب آنان در دید مشتری باشد.