پخش زنده
امروز: -
همزمان با آغاز فصل صید میگو دامپزشکی بوشهر شرایط بهداشتی و معیارهای میگوی تازه در هنگام خرید را اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر شرایط بهداشتی و ظاهری میگو در هنگام خرید و همچنین معیارهای تعیین تازگی میگو را تشریح کرد و گفت: در هنگام خرید میگو باید به شاخصههایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتنها، چشمها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.
دکتر محمد رضا عباسی بیان کرد: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملا عاری از تیرگی باشد و سیاه شدگی سر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگو است.
وی افزود: سر، سینه و دم میگو باید محکم و کاملا متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید کاملا سفت و محکم باشد و اگر آنتنها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود نشان دهنده کهنه و فاسد بودن میگو است.
وی اضافه کرد: چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبکهای دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار ، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
عباسی بیان کرد: سیاه شدگی گوشت دم، سر و سینه و تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانههایی از فاسد بودن میگو است.