به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، علی اعطا، در نشست خبری افزود: در محلههایی که اعتراضی از سوی داوطلبان و هیئت نظارت محله به هیئت نظارت مرکزی رسیده، انتخابات مورد تایید بوده است، اما اعتراض داوطلبان بررسی میشود.
وی تصریح کرد: در این دوره سازمان بازرسی اشکالی را مطرح کرد که در دورههای قبل هم وجود داشت، اما خوشبختانه دولت و معاونت حقوقی رییس جمهوری کمک و جلسهای را با حضور نمایندگانی از سازمان بازرسی، شورای شهر و ریاست جمهوری برگزار کردند تا انتخابات شورایاریها بدون مشکل برگزار شود.
اعطا گفت: در مناطق ۱، ۲، ۴ و ۵ و ۱۵ تعداد ثبت نام کنندگان نامزدهای انتخاباتی بیش از سایر مناطق بوده است و در ۴ محله زینبیه منطقه ۱۳، محله قصر فیروزه منطقه ۱۴، محله فرودگاه منطقه ۹ و مسگرآباد در منطقه ۱۵ انتخابات برگزار نشد.
سخنگوی شورای شهر تهران اضافه کرد: شعب رای ۱۶۳۱ مورد بود و ۷ هزار صندوق رای وجود داشت. آمار نامزدهای انتخاباتی ۱۱۹۷۰ نفر و سهم زنان ۲۵ درصد و میزان مشارکت زنان در رای گیری ۳۹ درصد و مشارکت آقایان ۶۱ درصد بوده است.
اعطا گفت: بیشترین داوطلب انتخابات مربوط به منطقه ۴ و ۵ بود و ۴۰ درصد کل داوطلبان ۳۰ تا ۴۰ ساله بودند و بیشتر داوطلبان ۳۳ ساله بودند.
وی افزود: از میان منتخبان ۲ نفر بالای ۱۵۰۰ نفر رای داشتند، ۱۷۷۱ رای برای یک نامزد انتخاباتی در منطقه نعمت آباد، بیشترین رای برای یک فرد منتخب بود و محله گلشن در منطقه ۴ با ۸۳۸۷ رای بیشترین مشارکت در انتخابات را داشت، همچنین۸۴ درصد منتخبان اعضای اصلی شورایاری، آقا و ۱۶ درصد هم بانوان هستند.
وی گفت: ستاد هماهنگی شورایاریها ورودی در مباحث جناحی نداشته است و ما نه مداخلهای در ائتلافها داشتیم نه اظهارنظری خواهیم داشت.
اعطا افزود: شورایاری یک انجمن غیرسیاسی است و هر فردی با هر گرایشی امکان حضور و فعالیت دارد، معیار ورود و حضور افراد در شورایاریها تنها داشتن صلاحیتهایی است که طبق قانون مشخص شده است.