بهره برداری از نیروگاه ۲۵ مگاواتی گازی طرشت
بخش گاز نیروگاه طرشت به ظرفیت ۲۵ مگاوات امروز به بهرهبرداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)،
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: با توجه به چگالی بالای بار در محل احداث نیروگاه طرشت این نیروگاه در جبران افت ولتاژ برق پایتخت اثرگذار است.
"همایون حائری" در آیین افتتاح نیروگاه 25 مگاواتی گازی طرشت با تاکید بر اینکه این نیروگاه به خوبی توان و قدرت مهندسی همکاران بخش تولید را به نمایش گذاشته است، عنوان کرد: با وجود اینکه حدود 60 سال از عمر نیروگاه طرشت میگذرد، اما این مجموعه با تلاش صنعتگران بخش برق همچنان با همان ظرفیت نامی زمان طراحی در حال فعالیت است.
وی نیروگاههای بخار را مجموعهای از تمرکز علوم مهندسی دانست و افزود: نیروگاه طرشت به عنوان پیشینه بخش تولید برق و تاریخ مهندسی کشور باید به خوبی حفظ و حراست شود تا فارغ التحصیلان صنعت برق در این نیروگاه از نزدیک با فرایند تولید انرژی آشنا شوند.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه در ارتقای واحدهای این نیروگاه از بخش خصوصی و توانمند شرکتهای دانش بنیان استفاده شده است، عنوان کرد: این نیروگاه به خوبی میتواند به مرکز آموزشی مهندسان جدید صنعت برق تبدیل شود.
حائری با اشاره به برنامه نوسازی نیروگاه طرشت به منظور افزایش راندمان و خروجی تولید برق این واحد، گفت: این نیروگاه به خوبی میتواند به مرکز آموزشی مهندسان جدید صنعت برق تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه در این نیروگاه به مسائل زیست محیطی توجه ویژهای شده است، عنوان کرد: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، برنامههای کاهش مصرف آب نیز به شکل ویژهای در دستور کار نیروگاه قرار گرفته است.
محسن طرزطلب، مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی از افزایش تولید ۲۵ مگاواتی در نیروگاه طرشت خبر داد و گفت: سرمایه مورد نیاز برای افتتاح طرح جدید از منابع مالی صنعت برق تامین شد و میزان این سرمایه ۱۰ میلیون یورو بوده است.
طرزطلب راندمان این نیروگاه ۲۵ مگاواتی را ۳۳ درصد دانست و گفت: با افتتاح این واحد جدید ظرفیت نیروگاه طرشت به ۶۵ مگاوات میرسد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان تهران تعداد ۹ نیروگاه برق حرارتی با ظرفیت ۶ هزار و ۳۴۵ مگاوات در مدار بهرهبرداری قرار دارد، گفت: از این تعداد دو نیروگاه با ظرفیت ۳۴۵ مگاوات در دولت تدبیر و امید به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی افزود: تعداد نیروگاههای موجود حرارتی کشور تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۸ به تعداد ۸۰ عدد و به ظرفیت ۶۳ هزارو ۹۷۱ مگاوات رسیده است.
طرزطلب ادامه داد: تا ابتدای شهریور ۱۳۹۲ ظرفیت نیروگاههای حرارتی ۵۷ هزارو ۴۲۲ مگاوات بوده است که در دولت تدبیر و امید (تا پایان تیرماه ۹۸) این رقم به ۶۵ هزار و ۸۴۱ مگاوات رسیده است.
وی در خاطرنشان کرد: تا پایان دولت دوازدهم نیز تعداد ۲۵ نیروگاه به ظرفیت ۱۰ هزار و ۴۱۸ مگاوات با سرمایهگذاری ۴۱۰ میلیون یورو و ۵۷۴ میلیارد تومان در بخش دولتی و ۱۴ هزار و ۴۱۸ میلیارد تومان در بخش خصوصی به ظرفیت برق کشور افزوده خواهد شد.