پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان اینکه تغییر بخشنامه غذا و دارو که سال 42 تدوین شده همچنان بلاتکلیف است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد امامی امین در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پردیس با بیان اینکه مدیران دستگاهها سلیقهای عمل نکنند،افزود: محیط زیست باید این مشکل را حل کند، این تبصره سال 46 برای امروز تهران کارآیی ندارد زیرا جمعیت یک میلیونی آن سال تهران، امروز به 16 میلیون رسیده و اگر شغل نباشد مردم با مشکلات بسیاری مواجه میشوند.
وی گفت : ما در حاکمیت باید گرهها را رفع کنیم، اما اکنون محیطزیست، اداره گاز، اداره مالیات، تأمین اجتماعی به تولیدکنندگان حمله میکنند و اگر ما عرضه ایجاد شغل نداریم باید صنعتگران، کشاورزان و دامداران را که شغل ایجاد میکند حمایت کنیم تا مشکلات زیرساختی را رفع کنیم.
امامی امین افزود: رهبری رونق تولید، اقتصاد مقاومتی، امید، فرهنگ کار، جهاد و مدیران جهادی را بارها بیان کردند که اینها شعار نیست بلکه تکلیف ما را بیشتر میکند.
امامی امین گفت: بخشی از مشکلات منشأ قانونی دارد و اگر ما حوزههایی که تولید بخشنامه و قانون میکنند را ببندیم مشکلاتمان حل میشود.
وی افزود: نمیتوانیم با قوانین 50 سال قبل، تهران امروز را اداره کنیم، بخشنامه غذا و دارو از سال 42 همان است و خاک میخورد و با توجه به اینکه اصلاحات آن انجام شده است 3 سال است که بلاتکلیف است .
وی گفت: متمم قانون غذا و دارو از سال ۴۲ تا امروز بازنگری نشده است، قوانین صنایع غذایی باید یک بار برای همیشه به روز رسانی شده و مشکلات موجود برطرف بشوند.
معاون اقتصادی استاندار تهران افزود: محیطزیست در سال 46 قانون شعاع 120 کیلومتری را اجرا میکند که باید اصلاح شود، قانون مالیات موقت بوده و باید بررسی شود و ما پیگیری میکنیم اما رسانهها نیز باید مطالبه کنند تا ما پیگیری کنیم.
امامی امین افزود: قانون مالیات بر ارزش ضد تولید است و این قانون باید قانون بر مصرف شود هرکس بیشتر مصرف میکند مالیات بیشتری هم بدهد.
امامی امین گفت: سران قوا بخشنامه ای مبنی بر این که دستگاههای نظارتی مدت دو سال به دستگاههای اجرایی تنفس بدهند صادر کردند چرا که شرایط فعلی تولید کنندگان ما عادی نیست و در این بخشنامه ها طی دو سال به مدیران مجوز می دهند که با انعطاف بیشتری تصمیمات مدیریتی بگیرند.
امامی امین افزود: این بخشنامه هنوز اجرایی نشده و طی روزهای آینده به دستگاهها ابلاغ و اجرایی می شود.
همچنین مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت: در سال قبل 3600 میلیارد تومان بهصورت مستقیم و 400 میلیارد تومان بهصورت غیرمستقیم به صنایع استان تهران تسهیلات تعلقگرفته است.
وی افزود: سازمان محیطزیست نمیتواند صنعت را درگذشته فریز کند زیرا صنایع هم پا با فناوری روز پیشرفت میکند.
وی گفت: کار با تجهیزات قدیمی مشکلات بسیاری داشته و صرفه اقتصادی ندارد و نیاز امروز کشور را برطرف نمیکند و باید توسعه محصولات را برای افزایش تولید در دستور کار قرار بدهیم.
مدیرکل صمت استان تهران بیان کرد: تأمین نقدینگی موردنیاز واحدهای تولیدی در این ستاد طرح و برای رونق تولید تعداد 110 پرونده به بانکها ارجاع شده اما بانکها تسهیلات را تحویل ندادند که این موضوع توسط استاندار هم پیگیری و وی با بانکها درگیر شدهاند.
صادقی افزود: قانون مالیات بر ارزشافزوده عمده مشکلات صنایع در کشور را شامل میشود و بر همین موضوع مشکلات عدیدهای ایجادشده است که این قانون برای مصرف تصویبشده تا از حلقه آخر اخذ شود اما سیستم این پروسه را نمیشناسد و دریافت از حلقه آخر را انجام نمیدهد.