پخش زنده
امروز: -
استاندار: ستاد تسهیل وکارگروه اشتغال در استان به منظور رونق تولید فعال است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ عباس رضایی به همراه معاونان اقتصادی و جمعی از مدیران کل در بازدید از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بزرگ اصفهان در شاهین شهر هدف از بازدید از مناطق و شهرک های صنعتی و نشست با تولید کنندگان و فعالان اقتصادی را رفع موانع تولید بیان کرد و گفت: حضور در جمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، کمک و همفکری برای رفع مشکلات است .
وی گفت:یکشنبه هر هفته از ساعت ۱۵ تا ۱۸ بدون وقت قبلی آماده شنیدن مشکلات صنعتگران هستیم.
استاندار خطاب به صنعتگران افزود: اگر میخواهید از تسهیلات بانکی استفاده کنید؛ امسال اقدام کنید، بهتر از آن است که صبر کنید سود آن شاید سال بعد کاهش یابد.
استاندار تصویب و راه اندازی بسته های حمایتی مالیاتی ، تامین اجتماعی و کار و اشتغال در استان را اقدام دیگر برای رفع موانع و رونق تولید اعلام کرد و گفت: این بسته ها برای آموزش تولیدکنندگان به همراه بررسی و رفع مشکلات آنها راه اندازی شده است.
رضایی با اشاره به اینکه شاخص اشتغال استان اصفهان در بهمن 97 ، دو و هفت دهم درصد کمتر از میانگین کشوری بوده گفت: براساس اعلام جدید مرکز ملی آمار این میزان در حال حاضر یک دهم( 1. ) درصد بیشتر از میانگین کشوری شده و این امر با همراهی مردم و صبوری تولیدکنندگان میسر شده است.
استاندار مشکلات اقتصادی، بانکی و آلایندگی هوا و محیط زیست را مهمترین مشکلات این شهرک صنعتی بیان کرد و افزود: دراستان اصفهان به صنایع و واحدهای آب بر و آلاینده مجوز نمی دهیم چرا که آب، هوای پاک و سلامت مردم مهمتر است.
وی اضافه کرد:پارسال ۱۶ هزار میلیارد تومان از پول استان را بانکهای خصوصی در سایر استانها سرمایهگذاری کردند در حالیکه صنعتگران اصفهان نیازمند این پول برای رونق تولید هستند.
در این نشست حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان های برخوار، شاهین شهر و میمه هم مهمترین مشکلات این شهرک صنعتی را کمبود برق، آب شرب، نبود بانک، اورژانس و جاده مناسب بیان کرد.
برخی از صنعتگران و فعالان اقتصادی نیز مشکل واحدهای خود را بیان کردند که استاندار دستور بررسی و رفع آن را صادر کرد.
شهرک صنعتی بزرگ اصفهان با هزار و 200 هکتار وسعت تاکنون برای 800 واحد صنعتی زمین واگذار شده که 400 واحد آن ساخته شده و تا مهرپارسال بیش از 230 واحد در بخش های فلزی، سلولزی، صنایع شیمیایی، نساجی، چوب، غذایی و دارویی فعال و نیمه فعال بوده و امسال بدلیل مشکل های اقتصادی این واحدهای فعال و نیمه فعال به 150 واحد رسیده است .