پخش زنده
امروز: -
نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی : امر به معروف و نهی از منکر نیازمند ابتکار عمل در اجرای برنامههای فرهنگی، تبلیغی و به کارگیری مشارکت عمومی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم احمد امیرآبادی در دومین جلسه شورای عالی ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان با قدردانی از بسیج در برگزاری جشنهای مردمی در پارکهای سطح شهر این گونه جشنها و برنامهها را برگرفته از ارزشهای دینی و اخلاقی دانست و خواستار حمایت همه جانبه دستگاهها در پایه ریزی جشنهای فرهنگی برای خانوادهها و ایجاد فضایی بانشاط و سالم در مناطق مختلف شد.
وی همچنین از اقدام ناجا در شناسایی برخورد با دارندگان وسائل نقلیه (خودروهای شخصی) که کشف حجاب میکنند را ستودنی دانست در عین حال تاکید کرد: در ثبت پلاک خودرویی که یکی از سرنشینان (حجاب را رعایت نکره) باید افراد مومن منصف و متعهدی به کارگرفته شوند که نقش خود را به خوبی ایفا کنند و سوء استفاده شخصی نکنند.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری دیگر نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز تشکیل کارگروهی با هدف ایجاد یک حرکت عمومی گسترده برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و افزود: در امور تبیینی و تبلیغی امر به معروف و نهی از منکر مطالب به قدر کافی در دسترس هست و بیان شده است، اما آنچه که امروز نیاز است نحوه اجرای برنامهها و رویکردهای همسو با فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
حیدری فرماندار قم نیز هدایت افکار عمومی و ابتکار عمل در اجرای برنامههای فرهنگی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر را دارای اهمیت و تاثیرگذاری زیاد دانست و گفت: امروز پس از گذشت چهل سال از عمر انقلاب اسلامی و با وجود تلاش مستمر و جدی دشمنان برای از هم پاشیدن جامعه، نقشه شیطانی دشمنان محقق نشده و ما توانسته ایم (به میزان قابل توجهی) توطئه فرهنگی دشمنان را خنثی و بی اثرکنیم.
وی با تبیین نقش دستگاههای اجرایی در تحقق بنیانیه گام دوم انقلاب و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: اگر بخواهیم شاهد تاثیرگذاری جلسات و برنامهها در هر حوزهای باشیم باید دنبال کارهای ریشهای برویم و بسترهای توسعه برنامههای فرهنگی اجتماعی را فراهم کنیم.
فرماندار قم در این جلسه آموزش و تعیلم و تربیت کودکان از قبل از ورود در مدرسه را ضرورتی مهم توصیف کرد و گفت: با اجرای برنامههای جذاب و جالب در مهدهای کودک میتوان کودکانی را تربیت کرد که قبل از ورود به مدرسه با معروفات و منکرات آشنا شوند و آثار این آموزش را در جامعه و نسلهای جدید دید.
وی افزود: در حال حاضر از حدود ۴۰۰ مهد کودک در قم تنها ۷۰ تا ۸۰ مهد مجوز دارند که جای سوال دارد و با وجود این مسئله نمیتوان در تعلیم کودکان آنچنان توقعی داشت.
در این جلسه هرکدام از اعضا از جمله دانشگاهها، مراکز حوزوی صدا و سیما گزارشی از فعالیتها و برنامههای خود را در راستای ترویج فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر ارائه دادند و به تشریح برخی اولویتهای خود در این بخش پرداختند.
در این جلسه مصوب شد از امروز بنرهایی در تمام ادارات و نهادهای دولتی نصب شود که مردم با ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی آشنا شوند.
مطابق ماده ۶۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ توهین به ارباب رجوع توسط مامور دولتی جرم محسوب میشود.