۱۵ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی سه ماه نخست امسال به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی در شهرستان آمل تعطیل شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل گفت: در این مدت برای ۱۵ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی شامل نانوایی، ساندویچ فروشی، آشپزخانه مرکزی و دیگر واحدهای خدماتی به دلیل نواقص بهداشتی از لحاظ ساختمانی، ابزار کار و رعایت نکردن موازین بهداشتی، بر اساس اصلاحیه ماده ۱۳ قانون حکم تعطیلی و پلمپ موقت صادر شده است. دکتر فرامرز اکبری با اشاره به تنظیم پرونده تخلف و نیز معرفی متصدیان متخلف به مراجع قضایی افزود: بر این اساس بازرسیهای مستمر از مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، فروشگاه ها، سوپر مارکت ها، فست فودها انجام و با مشاهده تخلفات بهداشتی، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد. رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آمل حفظ سلامت جامعه را از اهداف مهم برشمرد و گفت: تولید کنندگان مواد غذایی این موضوع را مورد توجه قرار داده و محصولات غذایی سالم و با کیفیت به مردم عرضه کنند.