پخش زنده
امروز: ۹ دی ۱۴۰۳ - ٣:٣٨:٥٧
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: دشمنان برای تخریب فرهنگی برنامهریزی زیادی کردهاند که باید برای مقابله با این توطئه آنها خط مقاومت فرهنگی با محور مساجد ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، آیتالله صفایی بوشهری در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با بیان اینکه مسجد مرکز مهندسی و فرماندهی فرهنگی است افزود: در اسلام مسجد مرکز تولید فرهنگ است و نخستین حرکت پیامبر گرامی اسلام(ص) در مدینه نیز ساخت مسجد بود.
وی با اشاره به اینکه از دیرباز در بلاد اسلامی تمام الزامات فرهنگی و خدمات در مساجد وجود داشته است خاطر نشان کرد: مسجد در جامعه اسلامی نقش مهم و تاثیرگذاری در عرصههای اجتماعی و فرهنگی دارد که سرمایهگذاری در توسعه زیرساخت آن امری مهم و الزامی است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر توجه به ساماندهی و مدیریت تولید فرهنگ در جامعه گفت: اگر فرهنگ تولیدی دارای یک منشا خوب نباشد، فرهنگ جامعه به چالش و مشکلات کشانده میشود.
وی تصریح کرد: مسجد منبع تولید فرهنگ است که یکی از ابعاد مسجد پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد است که نقش مهمی در تولید فرهنگ اسلامی داشته است.
آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد و نقش آن در توانمندسازی جوانان اضافه کرد: تولید محتوای فرهنگی در مسجد سبب بارورشدن و رویش اصالت اسلامی و رشد شایسته جوانان در کانونهای فرهنگی مساجد میشود.
وی مسجد را خط مقدم مقاومت در جنگ نرم دشمن دانست و تصریح کرد: دشمنان برای تخریب فرهنگی برنامهریزی فوقالعادهای کردهاند که باید خط مقاومت فرهنگی با محوریت مساجد ایجاد شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با قدردانی از خدمات ارزنده کانونهای فرهنگی هنری مساجد از راهاندازی بام نجوم در مساجد استان بوشهر خبرداد وگفت: با توجه به ظرفیت بالای مساجد استان بوشهر در عرصه اجرای برنامههای مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی و علمی هر ساله 10 مسجد استان بوشهر به امکانات سختافزاری رصد خانه نجوم مجهز شود.
وی با گرامیداشت سالروز برپایی نخستین اقامه نماز جمعه بیان کرد: نماز جمعه در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در نقاط مختلف کشور احیا شد که فضای همدلی، همافزایی، همگرایی و وحدت را در جامعه متبلور کرد.
استاندار بوشهر نیز با تاکید بر فراهم شدن زمینه جذب بیشتر جوانان به مساجد گفت: گرایش جوانان به مسجد زمینهساز کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی است.
عبدالکریم گراوند افزود: در جمهوری اسلامی مشکل تجهیزات نداریم و مسجد باید آن قدر جذابیت داشته باشند که جوانان با حضور درآن و بهرهگیری از ظرفیت بزرگان و علما به رشد و تعالی جامعه کمک کنند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور هم با اشاره به انعقاد تفاهمنامه ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و سازمان بهزیستی در راهاندازی مهد کودک مسجدی افزود: با راهاندازی این مهدهای کودک در دل مساجد، خانوادهها هزینههای کمتری نسبت به سایر مراکز پرداخت میکنند.
حجت الاسلام حبیبرضا ارزانی افزود: در این ارتباط یکی از مزیتهای مهم افزایش رفت و آمد خانوادهها با مسجد است که میتواند در تربیت کودکان آنها نقش بسزایی ایفا کند.
وی ادامه داد: این کانونها برای مقابله با تهاجم غرب شکل گرفته و چنانچه کودکان با مساجد مانوس شوند آسیبپذیری آنها نیز از تهاجم غربیها کمتر میشود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: با توجه اینکه در مهدهای کودک در حوزه تربیتی برنامهریزی مناسبی برای کودکان ۴ و ۵ ساله صورت نمیگیرد، با راهاندازی مهد کودک مسجدی میتوان در این زمینه اقدامهای مهم فرهنگی انجام داد.