وزیر علوم:
بودجه صندوق رفاه کفایت تعمیر دانشگاهها را نمیکند
بودجه صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کفایت تعمیر و تجهیز دانشگاهها را در تابستان نمیکند
منصور غلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه آیین تکریم و معارفه معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تعمیرات اساسی در دانشگاهها و در بخش سراهای دانشجویی به طور معمول در تابستان انجام میشود که نیازمند بودجه کافی است.
وی افزود: ساختمان اغلب دانشگاههای کشور قدمت دارد که برای تعمیر و تجهیز و ارتقای آنها و سراهای دانشجویی، صندوق رفاه دانشجویان چند سالی است که فعالیت خود را آغاز کرده است، اما بودجه صندوق رفاه کفایت نمیکند.
غلامی ادامه داد: ردیف بودجهای برای تعمیر و تجهیز دانشگاهها اختصاص یافته است که در سالهای گذشته با تأخیر و گاهی در آخر سال اختصاص مییافت و امسال هم نگران هستیم که در تابستان هم نتوانیم از بودجه تعمیر و تجهیز دانشگاهها و سراهای دانشجویی استفاده کنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هر چند این بودجه کافی نیست، ولی میتوان با آن حداقل کارهایی را انجام داد، گفت: تعمیر و تجهیز دانشگاه نیازمند برنامه ریزی است که بتوان از این بودجه اندک استفاده کرد.
زمان، زمان تحول جدی در بخش آموزش عالی کشور است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هم اکنون زمان تحول جدی در بخش آموزش عالی کشور است و در همین راستا برنامه هایی در حال اجراست.
منصور غلامی طی سخنانی در آیین تکریم مجتبی شریعتی نیاسر و معارفه علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که در سالن همایش های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد افزود: انتقال مسؤولیت ها یک جریان طبیعی برای استادان دانشگاه ها و مسؤولان با توجه به فعالیت های علمی و آموزشی است.
وی گفت: استادان دانشگاه ها که مسؤولیت جدیدی را قبول می کنند باید از مشغله های علمی خود کم کنند و در مسؤولیت اجرایی مستقر شوند.
غلامی افزود: در زمان تحول جدی در آموزش عالی قرار داریم و تحول جهانی هم در حال انجام است بنابراین ضرورت های داخلی ما با توجه به نیاز جدی برای تحول در سیستم آموزشی احساس می شود و آنچه بر عهده وزارت علوم تحقیقات و فناوری است باید با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.
وی با بیان اینکه زمان، زمان تحول جدی در بخش آموزش عالی کشور است گفت: برنامه هایی به این منظور مصوب شده است و دانشگاه ها باید ابتکار عمل داشته باشند و از ظرفیت فکری و دانشی خود استفاده کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: ما برنامه کیفی سازی را بر اساس اختیارات به دانشگاه ها واگذار کرده ایم و اجرای همان برنامه ها را از دانشگاه ها انتظار داریم.
غلامی در پایان گفت: در زمان باقی مانده از دولت تدبیر و امید تلاش می کنیم که برنامه های در دست اجرا به نتایج کامل برسد.
همچنین علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بسیاری از دستاوردها در حوزه علمی را مدیون فعالیت آموزش عالی کشور هستیم و فکر می کنم دکتر شریعتی نیاسر سهم بسیار بالایی از این افتخارات را در دوره معاونت خود آغاز کرده اند و ما تلاش می کنیم این فعالیت را ادامه دهیم.