در سراسر کشور اجرا شد
طرح مبارزه با سرقتهای توام با خشونت
معاون پلیس آگاهی از اجرای مرحله اول طرح مبارزه با سرقت های توأم با خشونت در خرداد خبر داد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "رضا موذن" اظهار داشت: سرقتهای توام با خشونت علاوه بر ضررهای مادی، امنیت و آسایش مردم را تهدید میکند.
وی با اشاره به اینکه سرقت به عنف جزء سرقتهای توام با خشونت است، افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با این جرایم و افراد خاطی، قاطعانه برخورد خواهند کرد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اجرای طرح مبارزه با سرقتهای توام با خشونت به عنوان یکی از برنامههای مهم پلیس آگاهی در سال ۹۸ تصریح کرد: مرحله اول طرح مبارزه با سرقت های توأم با خشونت (زورگیری خیابانی، کیف قاپی، سرقت به عنف، سرقت تحت پوشش مأمور) و شناسایی و دستگیری سارقان خشن، در خرداد ماه به مدت دو روز در استانهای سراسر کشور اجرا شد.
وی با بیان اینکه این طرحها همچنان ادامه دارد، گفت: با بررسی سوابق سارقان دستگیر شده در این طرح مشخص شد که ۴۹.۵ درصد از این افراد سابقه دار و ۵۰.۵ درصد از آنها فاقد سابقه هستند.
سرهنگ موذن در ادامه از افزایش ۳۵ درصدی کشف سرقتهای به عنف در سه ماه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و به شهروندان توصیه کرد: از همراه داشتن پول و اشیای قیمتی به مقدار زیاد خودداری کنند و کیف همراه خود را با دستی که مجاور دیوار است، حمل کنند.
معاون اجتماعی پلیس پیشگیری ناجا
افزایش ۳۸ درصدی کشف سرقت
معاون اجتماعی پلیس پیشگیری ناجا گفت: با تلاش جهادی کارکنان و افسران پلیس پیشگیری و با استفاده از تمامی ظرفیتها کشف سرقت ۳۸ درصد و دستگیری سارقان ۲۷ درصد رشد داشته است.
سرهنگ علی ماندگار افزود: بررسی آمار مقایسهای سه ماهه اول سال ۹۸ با مدت مشابه آن در سال گذشته حکایت از موفقیت مجموعه پلیس پیشگیری در افزایش ۳۸ درصدی کشف جرم سرقت و دستگیری ۲۷ درصدی سارقان در حوزه ماموریتی پلیس پیشگیری دارد.
معاون اجتماعی پلیس پیشگیری ناجا یکی از مسائل بسیار مهم جوامع امروزی را تأمین امنیت مالی شهروندان دانست و افزود: دولتها تلاش میکنند سرمایه گذاریهای کلان در تثبیت امنیت انجام دهند از طرفی کارشناسان حوزه امنیت نیز بر این باورند که گرچه تامین امنیت وظیفه دولتها است، اما امنیتی پایدار خواهد بود که با مشارکت شهروندان باشد.
سرهنگ ماندگار ادامه داد: معضل سرقت عمدتاً ناشی از مسائل اقتصادی است و هر قدر اعضای جامعه به آن بی تفاوت باشند میزان وقوع افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: در این راستا مشارکت مردم میتواند به عنوان یک عامل سازنده باشد چرا که نمیتوان از وقوع سرقت به صورت مطلق پیشگیری کرد، ولی میتوان در کمیت آن تأثیر گذاشت و میزان وقوع آن را کاهش داد.
معاون اجتماعی پلیس پیشگیری ناجا گفت: وقتی مشارکت مردم با پلیس قابل قبول باشد میتوان پذیرفت که پلیس در پیشگیری از وقوع جرایم به خصوص سرقت تا حد زیادی موفق است، از این رو مردم میتوانند یاری رسان پلیس در ایجاد امنیت پایدار باشند.