رئیس اداره شیلات شهرستان عباسآباد: دومین کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مرتضی مجدی با اشاره به حضور ۴۰ شرکت کننده خانم در این کارگاه آموزشی گفت: با بهره گیری از مدرسان مجرب علاوه بر بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، ۱۰ نوع روش طبخ آبزیان شامل، پخت ماهی در فر، سس ماهی، توپکهای ماهی، گراتن ماهی، تپاژ ماهی، سوپ و لازانیای ماهی و سالاد ماهی (عملی) آموزش داده شد. رئیس اداره شیلات شهرستان عباسآباد هدف از برگزاری کارگاههای آموزشی و جشنواره را، فرهنگ سازی در باره ترویج ماهی و آبزیان میان خانوادهها و نیز اهمیت آن در سبد غذایی عنوان کرد و افزود: این شهرستان با تولید سالانه ۷۰۰ تن انواع ماهیان پرورشی و مصرف سرانه ۱۴ کیلوگرم، یکی از شهرستانهای برتر در تولید و پرورش آبزیان مازندران است. مجدی با بیان اینکه ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامینهای گروه) K , p , a , e بوده و مواد معدنی موجود در گوشت آن مانند فسفر، کلسیم، آهن، ید و سایر ریز مغزها نقش مهمی در سلامتی انسان دارند گفت: هم اکنون ۱۵۰ نفر در بخش شیلاتی شهرستان عباس آباد فعالیت میکنند.