پخش زنده
امروز: -
امسال ۱۳۰هزار تن کالاهای شرکت بازرگانی دولتی در بندر چابهار تخلیه و به سراسر کشور ارسال شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، معاون وزیر جهادکشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در نشست بررسی تسریع در امور تجاری و بازرگانی در بندر چابهار با بیان این مطلب گفت: کاهش هزینه ها و امنیت بیشتر در حمل و نقل و تجارت از ویژگی های بندر چابهار است و بر همین اساس روند ورود کشتی های تجاری به این بندر رو به افزایش است.
یزدان سیف، تقویت زیرساختها و ساخت انبارهای پسکرانهای برای پشتیبانی از کشتی و ذخیره بار را در بندر چابهار ضروری و اجتناب ناپذیر دانست.
وی از تجهیز و بهره برداری انبارهای جدید به زودی در چابهار خبر داد و افزود: هم اکنون حدود 200هزار مترمربع انبار سرپوشیده در شهرستان چابهار وجود دارد که برای انبار کالاها میتوان از آنها استفاده کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه شرایط آب و هوایی و امکانات بندری چابهاربرای پهلودهی کشتیهای روغن خوراکی فراهم است، ساخت مخازن را برای ذخیره روغن در این بندر ضروری دانست.
موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان هم در این نشست انتقال حجم زیاد کالاهای صادراتی و وارداتی را در چابهار، مستلزم توسعه زیرساخت های حمل و نقل بیان کرد و گفت: ساخت بزرگراه و آزادراه در مسیرهای منتهی به چابهار، ساماندهی جاده های استان و تکمیل راه آهن چابهار- زاهدان- مشهد باید هرچه سریعتر انجام شود.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز در این نشست گفت: افزایش ورودی بار و کالا در چابهار موجب توسعه اقتصادی می شود و باید همه مسئولان در راستای تسهیل در امور تجاری و ترانزیتی گام بردارند.
عبدالرحیم کردی افزود: در کمیسیون مشترک روسیه - هند تاکید شد که اگر مسیر چابهار فعال شود 15روز زمان انتقال کالا بین هند و روسیه کوتاهتر و صرفه جویی میشود.
بهروز آقایی، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز گفت: بندر چابهار ظرفیت واردات 20درصد کالاهای اساسی مورد نیاز کشور را دارد و باید از این ظرفیت استفاده کرد تا سهم تجاری سیستان و بلوچستان و سایر استانهای شرقی از این طریق بیشتر شود.
بازدید از فرآیند جمع آوری اسکلههای نصب سریع در بندر شهید بهشتی، انبارهای سرپوشیده و ظرفیتهای ترانزیتی و تجاری چابهار از برنامه های دیگر سفر معاون وزیرجهادکشاورزی به این بندر بود.