کانون کهربا
فراخوان برای حمایت ایده های نو در حوزه بینالملل
کانون همگرایی رویکردهای بینالمللی امیرکبیر (کهربا) از افراد و گروههای نوپا صاحب ایده در حوزه بینالملل حمایت میکند و متقاضیان از ۲ تا ۱۰ مرداد میتوانند در این فراخوان ثبت نام کنند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پیرو برگزاری موفق فراخوان اول کهربا در خصوص حمایت از ایدههای حوزه امور بینالملل در سال ۹۷، با توجه به افزایش کیفیت و کمیت خدمات بینالمللی در بخشهای مختلف اعم از رفاهی، اقامتی، تردد و ... کانون کهربا در نظر دارد از تمامی افراد و گروههای نوپا علاقهمند و صاحب ایده در حوزه فعالیت امور بینالملل حمایت کند.
متقاضیان باید ضمن مراجعه به نشانی evnd.co/uGFli فرم مربوطه را تکمیل و در این فراخوان شرکت کنند.
این فراخوان با محوریت برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت، مدارس تابستانی/ زمستانی بینالمللی، ارائه خدمات برگزاری کارگاههای تخصصی بهصورت کامل (پذیرش، پذیرایی، اقامت، روادید، تردد و ...)، جذب کارآموز / دانشجو (به خصوص از کشورهای مسلمان و همسایه)، ارائه خدمات روادید، اقامت و گردشگری به دانشجویان و استادان ایرانی و خارجی و ارائه بسته کامل خدمات فرصت مطالعاتی به دانشجویان متقاضی ایرانی و خارجی برگزار خواهد شد.
همچنین در خارج از موارد ذکرشده هرگونه فعالیت جذاب که توانایی ارتباط با حوزه بینالمللی را دارد نیز میتواند از سوی متقاضیان ارائه شود.
پس از پایان فراخوان، مراحل آتی و نتایج بررسیها به اطلاع شرکتکنندگان خواهد رسید و برای ادامه کار از گروههای منتخب دعوت به عمل خواهد آمد.
همچنین متقاضیان سؤالات خود را میتوانید از طریق kahroba@aut.ac.ir و یا ۰۹۱۲۷۱۲۰۸۰۲ (تنها پیام در واتس آپ یا تلگرام) مطرح کنند.
نشست سفیر فرانسه با مسؤولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سفیر کشور فرانسه در نشست با مسؤولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نزدیک با دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی این دانشگاه آشنا شد.
دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این نشست گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکارهای متعددی را با دانشگاه های کشور فرانسه طی سال های اخیر داشته است.
وی افزود: همکاری های علمی و آموزشی این دانشگاه با دانشگاه های کشور فرانسه آغاز شده که امیدواریم ادامه یابد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: تعدادی از استادان این دانشگاه در دانشگاه های کشور فرانسه تحصیل کرده اند که اکنون این استادان از نظر علمی و آموزشی در سطح بالایی قرار دارند.
وی عنوان کرد: اکنون دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه های کشور فرانسه دوره های مشترک دارد که برنامه داریم این دوره ها توسعه یابد.
آقای فیلیپ تیه بو سفیر کشور فرانسه نیز در این جلسه گفت: من دیپلمات هستم اما چند سالی در بخش پژوهشی در زمینه راهبردهای بین الملل کار و تحقیق کردم.
وی افزود: بسیار خوشحالم که دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسؤولیت هماهنگی بین تمامی مراکز دانشگاهی ایران با کشور فرانسه را برعهده دارد.
سفیر کشور فرانسه با بیان اینکه این کشور توسعه روابط را با دانشگاه های کشور ایران را در نظر داشته است، گفت: این همکاری ها بسیار پربار بوده و امیدواریم که توسعه یابد.
فیلیپ تیه بو خاطرنشان کرد: باعث خرسندی است که روابط را با دانشگاه های کشور ایران به خصوص دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسعه دهیم. اکنون نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری بسیار نزدیک با دانشگاه های فرانسه مانند اکول پلی تکنیک، یوپک و انسام را دارد.
وی عنوان کرد: پژوهشگران ایرانی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر طرح های مشترکی با دانشگاه های کشور فرانسه به ویژه در حوزه رباتیک انجام داده اند.
سفیر کشور فرانسه گفت: میان دو کشور ایران و فرانسه بورس دکتری با اعتبار مالی دو کشور تدوین شده است و این سفارت از برگزاری کلاسهای آموزش زبان فرانسوی و کلاسهای تخصصی به زبان فرانسوی حمایت می کند.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری بسیار نزدیکی را با دانشگاه های فرانسه در بخش های آموزشی، پژوهشی و صنعتی داشته است که امیدواریم با حمایت سفارت فرانسه در قالب برنامه جندی شاپور (برای نقل و انتقال استادان)، جندی شاپور پلاس (خرید تجهیزات) و کوتوتل (برنامه دومدرکه) افزایش یابد.