دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار
دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب به همت مرکز جهاد کشاورزی روداب در هنرستان معرفت این شهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز جهاد کشاورزی روداب گفت: در این دوره حدود ۵۰ نفر از بانوان رودابی با روشهای طبخ ۵ نوع غذا با ماهی شامل ته چین ماهی، سوپ ماهی، سالاد ماهی، خوراک ماهی با سبزیجات و کتلت ماهی آشنا شدند. کامران منش با بیان اینکه ۴ مرکز پرورش ماهی در بخش روداب وجود دارد گفت: میزان تولید ماهی در شهرستان سبزوار ۳۵۰۰ تن است که از این مقدار بیش از ۱۳۰ تن آن در بخش روداب تولید میشود.
دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار دوره آموزشی آشنائی با روشهای طبخ آبزیان در روداب سبزوار