180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا
جاری شدن سیل و رانش زمین در اثر بارش باران های سیل آسای موسمی به کشته شدن دستکم 180 نفر در جنوب آسیا منجر شد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از فرانس پرس از دهلی نو؛ براساس آمار جدیدی که روز سه شنبه منتشر شد، جاری شدن سیل و رانش زمین در اثر بارش باران های سیل آسای موسمی به کشته شدن دستکم 180 نفر در جنوب آسیا منجر شد. این خبر را مقامات کشورهایی منتشر کردند که تحت تأثیر بارش باران های موسمی قرار گرفتند.
180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا 180 نفر قربانی بارانهای موسمی در جنوب آسیا
بارش باران های موسمی که از ماه ژوئن تا ماه سپتامبر بی نهایت شدت دارد، برای آبیاری مزارع کشاورزی و پر شدن ذخایر آبی در منطقه جنوب آسیا که یک پنجم از جمعیت کل جهان را در خود جای داده است، اهمیت فراوانی دارد. با این حال هر سال بارش باران موجی از مرگ و میر و خسارت ها را به دنبال دارد. روز دوشنبه دستکم پنج کودک در بنگلادش غرق شدند و شمار قربانیان در این کشور 160 میلیون نفری به 34 نفر رسید.
در جنوب شرقی بنگلادش نیز 10 نفر دیگر در اردوگاه های آوارگان روهینگیا کشته شدند. بارش باران های موسمی در این منطقه موجب تخریب هزاران کلبه شد. وقوع سیل در شمال این کشور نیز زندگی صدها هزار نفر را تحت تأثیر قرار داد.
در نپال هم دست کم 67 نفر در اثر وقوع سیل جان خود را از دست دادند.
مقامات وزارت بهداشت این کشور درخصوص شیوع احتمالی بیماری هایی که از طریق آب منتقل می شود، ابراز نگرانی کردند و کمک بین المللی را خواستار شدند.
در هند، بارش باران های موسمی حدود 50 قربانی گرفت. بیهار (Bihar) و آسام (Assam)، دو ایالت در شمال و شمال شرق این کشور، بیش از دیگر مناطق آسیب دیده اند.
مقامات آسام بعد از وقوع سیل که به کشته شدن 11 نفر و آواره شدن 83 هزار نفر منجر شد، وضع قرمز اعلام کردند.
در منطقه بیهار نیز 24 مورد مرگ و میر بر اثر وقوع سیل گزارش شده است. جاری شدن سیل زندگی 2 میلیون و 500 هزار نفر از ساکنان این منطقه را تحت تأثیر قرار داده است.
روز یکشنبه نیز ریزش یک ساختمان در ایالت کوهستانی هیماچال پرادش (Himachal Pradesh) به جان باختن 14 نفر منجر شد.
مقامات منطقه کشمیر پاکستان نیز از کشته شدن 23 نفر خبر دادند. به 120 منزل مسکونی نیز در اثر بالا آمدن آب خسارت وارد شده است.
سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد "آماده همکاری با مقامات کشورهای آسیب دیده ای است که در خصوص نیازهای بشردوستانه درخواست کمک کرده اند".