به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرکل بهزیستی فارس در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی گفت: کودکان کار نشانه معضل اجتماعی است و شیراز به عنوان کلانشهر در سالهای گذشته با این مشکل روبرو شده است.
موسوی افزود: پارسال ٤٧٤ کودک کار و خیابانی در فارس ساماندهی و در دو مرکز شبانه روزی ، یکی در شیراز و دیگری در مرودشت نگهداری می شوند.
وی با بیان این که ۶۷ درصد از کودکان کار و خیابانی فارس غیر ایرانی هستند، افزود: کار زیر ١٨ سال برای کودکان ممنوع است و در صورت بهره کشی افراد تحت پیگیرد قانونی قرار می گیرند.
مدیرکل بهزیستی فارس به اورژانس اجتماعی با خط ١٢٣ این سازمان هم اشاره کرد و گفت: رابر قانون برنامه ششم توسعه کشور همه شهرهای بالای ٥٠ هزار نفر باید مجهز به این پایگاه شوند.
موسوی گفت: پارسال ١٤٦ شهرستان کشور به اورژانس ثابت و سیار مجهز شدند که بیشترین تعداد آن با ٢٢ شهرستان در فارس بود.
وی اورژانس اجتماعی را ورودی و مدخلی برای همه آسیب های اجتماعی بیان کرد و گفت: افزایش مصرف آمفتامین ها منجر به افزایش خشونت اجتماعی شده است.
مدیرکل بهزیستی فارس به راهاندازی خانه امن برای زنان و خانه سلامت برای دختران در شیراز هم اشاره و تاکید کرد که هدف نهایی برگشت به خانواده سالم است و هدف، نگهداشت افراد نیست.
موسوی گفت: پارسال ۳۴ هزار نفر در اورژانس اجتماعی استان ساماندهی شدند که بیشترین آمار مراجعات به این پایگاه، مربوط به طلاق و کودک آزاری بود و فارس رکوردار کودک آزاری در سال ٩٧ بوده است.
وی با بیان این که بسیاری از افراد از جنبههای کودک آزاری اطلاعی ندارند، افزود: توجه نکردن به خواست کودکان و آزارهای عاطفی بیشترین آمار کودک آزاری را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل بهزیستی فارس گفت: ۳ درصد استخدام ها باید از بین معلولان باشد که بیشترین آمار استخدامی در خود اداره کل بهزیستی فارس با بیش از ٧ درصد گزارش شده است.
موسوی گفت: بهزیستی نقشی در معلولیت افراد ندارد و همه دستگاهها باید نسبت به مسئولیت اجتماعی خود واقف باشند که متاسفانه به این صورت نیست.