برای توسعه حملونقل عمومی
تامین ۱۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه
تفاهمنامه همکاری توسعه حملونقل عمومی و کاهش آلودگی هوای شهر تهران میان معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و صندوق کارآفرینی و امید منعقد شد
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ این تفاهمنامه برای توسعه و بهبود حملونقل همگانی و نیمه همگانی و کاهش آلایندگی و بهبود هوای شهر تهران با حضور محسن پورسیدآقایی، معاون شهردار تهران و اصغر نورالهزاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید منعقد شد.
محسن پورسیدآقایی هدف این تفاهمنامه را توسعه و نوسازی حملونقل عمومی، خرید موتوربرقی، نصب فیلتر دوده برای ناوگان دیزلی شهر و توسعه دوچرخهسواری عنوان کرد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه، دوازده هزار و پانصد میلیارد ریال تسهیلات به سرمایهگذاران بخش خصوصی ارائه خواهد شد.
معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه کمبود منابع مالی از اصلیترین چالشهای پیش روی توسعه و نوسازی حملونقل عمومی شهر است، تصریح کرد: ۱۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در اختیار سرمایهگذاران بخش خصوصی با هدف رونق تولید قرار خواهد گرفت و پیشبینی میشود با احتساب آورده سرمایهگذاران در سال جاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در توسعه حمل و نقل عمومی را شاهد باشیم.
پورسیدآقایی گفت: منابعی که شهرداری تهران در صندوق کارآفرینی امید سپرده گذاری میکند، حاصل طرح ترافیک است و شهرداری تهران متعهد شده است ۲۶۵ میلیارد تومان از درآمد طرح ترافیک را در این صندوق سپردهگذاری کند و ۲۴۰ میلیارد تومان نیز از منابع مالی دولت که از محل تبصره ۱۸ دنبال کردهایم در این صندوق سپرده گذاری خواهد شد.
پورسیدآقایی تصریح کرد: در سه ماه نخست سال جاری ۲۴ میلیارد تومان از طرح ترافیک درامد داشتیم که در این صندوق سپرده گذاری خواهد شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما
رونق تولید و اشتغال با کمک به صنعت حمل و نقل
اصغر نورالهزاده در حاشیه جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری توسعه حمل ونقل عمومی و کاهش آلودگی هوای تهران که میان معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری و صندوق کارآفرینی امید صورت گرفت، افزود: با توجه به تحریمهای ظالمانه دشمنان، ضروری است نگاه ما به سمت تولید داخلی باشد، آن را رونق دهیم و صنعت حمل و نقل عمومی هم با زنجیره زیادی از صنایع مرتبط است که با این تفاهم نامه میتوانیم اشتغال زیادی ایجاد کنیم.
وی گفت: طرح نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی جدا از جنبههای اجتماعی که برای شهرداری دارد برای ما از نظر اقتصادی و اشتغال زایی قابل توجه است.
نوراله زاده درباره تسهیلاتی که به افراد و شرکتهای خصوصی در این تفاهم نامه داده میشود، افزود: نرخ سود این تسهیلات ۴ درصد خواهد بود و وامها در اقساط ۶۰ تا ۸۰ ماهه پرداخت میشود و روزهای آینده روند پرداخت تسهیلات به متقاضیان آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: سازوکارهایی نیز در صندوق در نظر گرفته شده است که تسهیلات تنها به فعالان حوزه حمل و نقل عمومی از جمله خرید اتوبوس، تاکسی، موتورهای برقی و دوچرخه ارائه شود.
براساس تفاهم نامه همکاری میان معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و صندوق کارآفرینی امید هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی با هدف توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت قرار میگیرد.