پخش زنده
امروز: -
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی دکتر علی خاکیصدیق را به سمت معاون آموزشی منصوب کرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب دکتر منصور غلامی خطاب به دکتر خاکیصدیق آمده است:
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم، به سمت «معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب میشوید.
انتظار میرود با هماهنگی سایر معاونان ستاد وزارت و بهرهمندی از نظرات معاونان محترم آموزشی دانشگاهها وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و اهتمام جدی در اجرای ساماندهی و تعیین مأموریتهای اصلی مؤسسات و مراکز آموزش عالی، ارتقای کیفی آموزش بهویژه در دورههای تحصیلات تکمیلی، بازنگری برنامههای درسی باهدف روزآمدشدن آنها متناسب با پیشرفتهای روز و نیازهای جامعه همراه با توجه خاص به توسعه برنامههای درسی بینرشتهای، اهتمام جدی به اجرای برنامههای مهارتافزایی و اشتغالپذیری دانشجویان دورههای کارشناسی، متناسبسازی ظرفیت پذیرش دانشجو با نیازهای جامعه، توسعه کمی و کیفی ظرفیت پذیرش دانشجوی خارجی، اجرای برنامه بالندگی اعضای هیئتعلمی و پیگیری اجرای روشهای نوین آموزشی به انجام رسانید.
توفیق جنابعالی را در پیشبرد اهداف آموزش عالی و راهبردهای دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسألت مینمایم.
دکتر علی خاکیصدیق متولد سال ۱۳۴۱ در شهر خرمآباد و دانش آموخته کارشناسی از دانشگاه نیوکاسل، انگلستان (۱۹۸۳)، کارشناسی ارشد سیستمهای کنترل از یومیست، انگلستان (۱۹۸۵) و دکتری سیستمهای کنترل از دانشگاه سالفورد، انگلستان (۱۹۸۸) است و هم اکنون استاد پایه ۳۶ گروه کنترل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است.
وی به عنوان استاد نمونه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۳۷۷ - ۱۳۷۸ و نخستین استاد برجسته مهندسی در سال ۱۳۹۱ توسط فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد و در چندین نوبت به عنوان پژوهشگر و استاد نمونه آموزشی دانشگاه برگزیده شد.
دکتر خاکی صدیق ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را در سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶ و ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ در کارنامه کاری خود دارد.
وی ۱۴ عنوان کتاب تخصصی ترجمه و تألیف کرده است، که یکی از آنها در انتشارات معتبر بینالمللی به چاپ رسیده است و چندین کتاب تألیفی وی به عنوان کتابهای سال دانشگاهها و برتر سال معرفی شدهاند. هم چنین ۱۲۰ مقاله چاپ شده در مجلات بینالمللی، ۲۲ مقاله علمی پژوهشی فارسی داشته و ۱۶۰ مقاله در کنفرانسهای داخلی و خارجی ارائه کرده است.
سوابق برجسته علمی دکتر خاکی صدیق به همراه تجربه موفق در حوزههای اجرایی از ویژگیهای برجستهای است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب وی به آن توجه خاص داشتهاند. امید است که این تجربه همراه با قابلیتهای فردی و بهرهگیری از ظرفیتهای علمی موجود در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و تعامل با همه نهادهای دخیل در حوزه علم و فناوری بتواند در انجام این مسؤولیت مهم توفیق یابد.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانهای از زحمات بیشائبه دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون سابق آموزشی در زمان تصدی این مسؤولیت قدردانی کرد.