باغداران گیلانی برداشت فندق را از ۱۹ هزار هکتار باغ آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: پیش بینی میشود ۵۹ هزار باغدار گیلانی تا پایان شهریور ماه ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن فندق به ارزش ۶۵۶ میلیارد تومان برداشت کنند. منوچهر پارسافر افزود: شهرستانهای رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است. وی با اشاره به وجود ۶ واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستانهای رودسر، املش و سیاهکل گفت: افزایش تعداد واحدهای فرآوری مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: فندقهای برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استانهای دیگر فرستاده میشود. منوچهر پارسافر، توسعه باغات فندق را یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد و گفت:پارسال با اعطای نهالهای یارانهای در حدود ۶۰۰ هکتار از زمینهای شیب دار استان فندق کاشته شد. وی در پایان تاکید کرد: باغداران برای توسعه باغات خود و ثبت نام برای دریافت نهالهای یارانهای به ادارات جهاد کشاورزی مراجعه کنند. ۸۵ درصد فندق کشور در گیلان تولید میشود. فندق پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است. مصرف فندق برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی موثر است.
ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار