پخش زنده
امروز: -
سرپرست استانداری گیلان در جشنواره ملی چای کشور گفت : تولید چای، صنعت راهبردی گیلان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ ارسلان زارع در نخستین جشنواره ملی چای که در لاهیجان برگزار شد گفت : برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار رونق تولید ، حمایت از کشاورزی و کشاورزان از برنامه های مستمر دولت است.
وی با بیان اینکه دولت 4 تصمیم مهم برای حمایت از صنعت چای داخلی گرفته افزود: حذف ارز 4هزار و 200 تومانی واردات چای برای افزایش قیمت و قدرت رقابت پذیری چای داخلی ، لغو ممنوعیت صادرات چای ، جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار و پرداخت به موقع مطالبات از برنامه های دولت در صنعت چای بود.
سرپرست استانداری گیلان افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود 67 هزار تن چای از چایکاران به ارزش 202 میلیارد تومان خریداری شده که تا امروز حدود 170 میلیارد تومان به حساب چایکاران واریز شد.
ارسلان زارع با اشاره به افزایش قیمت برگ سبز چای تصریح کرد: با این مصوبه حدود 40 میلیارد تومان به درآمد کشاورزان اضافه شد.
وی در ادامه از کشاورزان و فعالان صنعت چای خواست با استفاده از تسهیلات دولت برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار و بهره گیری از آموزش و تکنولوژی به بهبود فرآوری و بسته بندی باکیفیت تر چای توجه جدی تر داشته باشند.
وی افزود: می توان علاوه بر بازار داخلی در افزایش سهم بازارهای بین المللی موفق تر باشند و میزان ارزآوری صادرات چای که در سال گذشته 20 میلیون دلار بود افزایش دهند.