با وجود گذشت دو سال از ناآرامی های راخین؛
مسلمانان روهینگیا سرنوشت مبهمی دارند
حدود ۵۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا که از ناآرامیها و خشونتهای سال ۲۰۱۷ فرار نکردند، وضعیت معیشت خوبی ندارند؛ به طوری که گویی در اردوگاههای کار اجباری نازیهای آلمان به سر میبرند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، با وجود گذشت دو سال از قتل عام مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین میانمار و فرار هزاران خانواده بی گناه به آن سوی مرزهای بنگلادش، هنوز سرنوشت آنها مشخص نیست.
به گزارش بی بی سی، دولت میانمار امروز ۲۵۰ واحد مسکونی پیش ساخته را که هزینه ساخت و تجهیز آنها را دولت هند تامین کرده است، به شماری از خانوادههای فراری مناطق مرزی ایالت راخین واگذار کرد. ولی هیچیک از این خانوادهها از مسلمانان روهینگیا نیستند. آنها مسیحیان هندی تبار هستند.
دولت میانمار سخت در تلاش است تا اینطور نشان دهد که به فکر بهبود وضع معیشت و زندگی ساکنان راخین است. ولی فعلا مسلمانان روهینگیا که از خانه و کاشانه خود به اردوگاههای اسکان موقت مستقر در مناطق مرزی بنگلادش فرار کرده اند، هیچ آینده مشخصی ندارند.
حدود ۵۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا که از ناآرامیها و خشونتهای سال ۲۰۱۷ فرار نکردند، وضعیت معیشت خوبی ندارند؛ به طوری که گویی در اردوگاههای کار اجباری نازیهای آلمان به سر میبرند. زیرا از بسیاری از آزادیهای معمولی هم محروم هستند؛ و تا زمانی که این وضع ادامه دارد، احتمال اینکه مسلمانان روهینگیا ساکن اردوگاههای اسکان موقت بنگلادش به خانه و کاشانه خود برگردند، بسیار ضعیف است.