محمد زهرایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این ماموریت آموزش عمومی برای مردم وجود دارد که امسال ۲۰۰ هزار نفر آموزشهای اولیه دیده اند.
وی گفت: یکصدهزار نفر نیز در ۲۰ حوزه تخصصی تولید مانند کود کمپوست، قارچ، مرغ بومی، آبزیان، ماکیان و ... آموزش دیده اند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی افزود: افراد پس از این آموزشهای تخصصی گواهینامههای مشترک با همکاری سازمان فنی و حرفهای و سایر سازمانهای مرتبط مانند جهاد کشاورزی و غذا و دارو دریافت میکنند.
زهرایی اضافه کرد: پس از صدور گواهینامه تخصصی مرحله اعطای تسهیلات است که بیشتر هم غیرنقدی است. تسهیلات پیش از این تنها به تولید داده میشد و حدود ۱۷۰ هزار کارگاه اقتصاد مقاومتی ایجاد کردیم، اما در یک سال اخیر رویکرد ما تغییر کرد و به سمت زنجیره ارزش رفتیم.
وی گفت: در زنجیره ارزش موظفیم هر محصولی که تولید میشود شرایط بازاریابی و فروش آن را نیز تضمین کنیم تا دغدغهای وجود نداشته باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: در چارچوب رویکرد زنجیره ارزش، به شبکه دو هزار نفری تسهیل گران و بازاریابها در اقتصاد مقاومتی آموزش داده ایم که در حوزه کارآفرینی و اشتغال تبحر دارند و این افراد باید آموزشهای لازم را در شبکه و زنجیره ارزش به متقاضیان ارائه دهند.
زهرایی با بیان اینکه در سال گذشته و در راستای زنجیره ارزش هفت هزار و ۳۰۰ کارگاه ایجاد کردیم، افزود: تلاش میکنیم با شناسایی نقاط ضعف، زنجیره ارزش بخشهای مختلف تولید، بسته بندی، بازاریابی و در نهایت فروش را تقویت کنیم.
وی گفت: پارسال ۳۰۰ هزار نمایشگاه در نقاط مختلف کشور با هدف توسعه اقتصاد مقاومتی به عنوان مهمترین ماموریت سازمان بسیج اقتصادی برگزار و شرایط را برای صادرات محصولات به خارج از کشور نیز فراهم کردیم.