به گزارش
خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، نویسندگان کتاب کودک و نوجوان با بهره گیری از روش های نوین و فناوری روز می توانند آثار جذاب و ماندگاری خلق کنند.مخاطبان نیز با اشتیاق بیشتری آثار مکتوب این نویسندگان را پیگیری می کنند.
نازیلا نوبهاری نویسنده جزیره کیش که بیش از 18 سال است در این زمینه فعالیت می کند 7 کتاب برای گروه سنی الف و ب نوشته است.
وی در خصوص مشکلات نشر کتاب گفت: هزینه بالای کاغذ و نشر کتاب دست نویسندگان را بسته است و مسئولان فرهنگی کیش که پیش از این 200 جلد از آثار منتشر شده نویسندگان را می خریدند اکنون این اقدام را انجام نمی دهند و همین امر موجب شده است نویسندگان نتوانند آثار خود را چاپ کنند.
نوبهاری بهره گیری از فناوری روز را برای ارتقاء سطح کیفی آثار مکتوب موثر دانست و گفت: تصویر گری جذاب ، انتقال پیام های کوتاه ، شیوا و متناسب با سلیقه کودکان در جذب مخاطب تاثیر زیادی دارد.
تعدادی از کودکان حاضر در فرهنگسرای سنایی نیز در گفتگو با خبر گزاری صدا و سیما از نویسندگان خواستند موضوعات جذاب ، پند آموز با تصاویر زیبا برای کتاب ها انتخاب کنند.
احمد اکبرپور نویسنده کودک و نوجوان نیز که بیش از 40 کتاب برای کودکان نوشته است و صاحب آثاری چون امپراتور کلمات ، من نوکر بابام نیستم و شب به خیر فرمانده است فضای مجازی را بستری برای توسعه مطالعه عنوان کرد و گفت: کتاب های صوتی و الکترونیکی نیز می توانند مخاطب را به مطالعه علاقمند کنند به شرط آنکه اصل جذابیت در آنها مشاهده شود.
وی افزود: نویسنده هری پاتر و بسیاری از نویسندگان داخلی از جمله زنده یاد مهدی آذر یزدی سلیقه مخاطب را شناختند که توانستند آثار ماندگار و پر فروشی تولید کنند.
18 تیر سالروز درگذشت نویسنده مطرح کودک و نوجوان و صاحب کتاب ماندگار قصه های خوب برای بچه های خوب (مهدی آذر یزدی) در روز شمار کشورمان به نام ادبیات کودک و نوجوان ثبت شده است.