بررسی نواقص کشتارگاه صنعتی تربت جام در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی
نواقص کشتارگاه صنعتی تربت جام در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی بررسی شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،فرماندار تربت جام در این جلسه گفت: عدم همکاری مدیران با سرمایهگذاری که
در جهت سلامت جامعه تلاش میکند قابل قبول نیست.
مرتضی حمیدی گفت:کشتارگاه صنعتی تربت جام با سرمایه گذاری بخش خصوصی ب اهداف تحویل گوشت سالم و بهداشتی به دست مصرف کنندگان درشهرستان ساخته شده است.
وی افزود:کمک به سرمایه گذار موجب اشتغتال زایی و کاهش آسیبهای اجتماعی و ناهنجاری هادرجامعه میشود.
محمد افکار رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام با اشاره به نواقص کشتارگاه صنعتی گفت: مشکل تصفیه خانه فاضلاب وچاه دفن لاشه از عمده نواقص کشتارگاه است و کشتار در شهرهای همجوار و بخشهای شهرستان به طور سنتی انجام میگیرد وبرای مردم خطر آفرین است باید برنامه ریزی شودتا ذبح دام دراین مناطق به کشتارگاه صنعتی انتقال یابد.
رئیس دامپزشکی تربت جام هم در ادامه جلسه گفت: کشتارگاه صنعتی تربت جام آمادگی کشتار دام سبک و سنگین شهرستانهای همجوار را دارد تادراین مناطق دیگر کشتار به صورت سنتی انجام نگیرد.
دکتر معتمدی افزود:به دلیل مسائل اقتصادی روند کشتار روزانه از ۹۰ به ۵۰ راس دام کاهش یافته ودر شهرهای همجوار و مراکز بخشها کشتاردام به صورت سنتی انجام میگیرد که با راه اندازی کشتارگاه صنعتی دراین شهرستان درکیلومتر ۳۰ محور تربت جام به تایباد کشتارها بالاجبار بایددراین مرکز به صورت صنعتی و بهداشتی انجام گیرد.