پخش زنده
امروز: -
رئیس فدراسیون بسکتبال از خاطرات خط خوردن از تیم ملی در سالهای جوانی گفت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رامین طباطبایی در حاشیه تمرینات تیم ملی با سوال خبرنگاران درباره واکنش بازیکنان خط خورده تیم ملی مواجه شد و با یادآوری خاطرات خود گفت: دو بار به عنوان نفر سیزدهم و چهاردهم تیم ملی در سالهای ۶۷ و ۶۸ خط خورده بودم و زمان آقای توفیق، بعد از خط خوردن با گریه به خانه رفتم؛ آن زمان هم فضای مجازی نبود، کسی کاری با ما نداشت و مصاحبهای هم نمیکردند.
رئیس فدراسیون بسکتبال افزود: طبیعی است هر بازیکنی که خط میخورد ناراحت باشد؛ اما اینکه چه برداشتی از مصاحبه آن فرد داشته باشیم یا بازیکن چطور خود را با تمرینات برای رویدادهای بعدی مدیریت کند، مهم است.
طباطبایی با اشاره به رابطه فدراسیون و رسانهها گفت: رسانهها خیلی میتوانند به ما کمک کنند، انتظار ندارم فقط از فدراسیون تعریف کنند؛ اما منصفانه برخورد شود و اگر نقاط ضعفی وجود دارد که همیشه هم هست، نقاط قوت نیز در کنار آن دیده شود؛ در حقیقت فقط دنبال نیمه خالی لیوان نرویم.
انتظار ندارم از فدراسیون تعریف کنند
رئیس فدراسیون بسکتبال با اشاره به افزایش رویدادهای ملی افزود: چند ماه بعد از جام جهانی، مسابقات انتخابی کاپ آسیا را پیش رو داریم؛ به هر حال بازیکنی انتخاب میشود که بهتر تمرین کند، بیشتر آماده باشد و نظر سرمربی تیم ملی را جلب کند.
وی درباره اینکه کدام یک از تیمهای ملی به انتخابی کاپ آسیا میروند؟ گفت: تقریبا در گروه سختی برای انتخابی کاپ آسیا افتاده ایم. قطر و سوریه همیشه تیمهای خوبی هستند و عربستان را هم ندیده ام؛ اما میگویند تیم بدی ندارد؛ این نظر کادر فنی است که چه تیمی را بفرستند، کاد رفنی باید تمهیداتی در نظر بگیرد که به بازیکنان جوان فرصت بازی بدهیم و در عین حال تیمی قوی را به مسابقات بفرستیم، چون دوست داریم همیشه قدرت ایران حفظ شود.
تیم توسعه تشکیل میدهیم
طباطبایی درباره برنامههای پایه افزود: هدف ما این است که غیر از تیمهای زیر ۱۶ و زیر ۱۸ سال که رسمی فیباست و باید حتما حمایت شود، میخواهیم همیشه یک تیم توسعه داشته باشیم که تمرینات آن آزاد باشد؛ تیم ب هم حَسَب شرایط به عنوان پشتیبان تیم الف تشکیل شود تا بازیکنان خوب لیگها جذب این تیمها شوند.
رئیس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به اینکه سپردن تیمهای ملی پایه به اسپانسر ممکن است استقلال تیمها را تا حدی زیر سوال ببرد، گفت: زمانی که اسپانسری وجود ندارد، خودمان اسپانسر تیم ملی نوجوانان و جوانان برای حضور در لیگ میشویم، پارسال کاله پیشنهاد این را داد که با تیمهای شمس و کوچین در لیگ یک شرکت کنند، حضور تیمهای ملی پایه در لیگ ها، فقط کار ما نیست و در همه دنیا برای تقویت تیمهای پایه انجام میشود.
وی افزود: این استراتژی ماست که از توانایی بخش خصوصی برای تقویت بیشتر تیمها استفاده میکنیم؛ اینکه اسپانسرها میتوانند در کادر این تیمها تاثیرگذار باشند؟ درست نیست، ما در جلسات فنی که برای تیم جوانان داشتیم چند سرمربی را پیشنهاد دادند و رضا نوری را اکثریت پذیرفتند، این تیم حتی یک سال و نیم قبل از آمدن من هم زیر نظر این مربیان بود و نمیخواستیم به ترکیب دست بزنیم. خلیلی در کنار نناد ترونیچ تیم را در اختیار داشتند و نوری نیز کمک میکرد.
طباطبایی درباره کادرفنی تیم ملی جوانان تاکید کرد: قبلا شرایط به این شکل بود که نناد ترونیچ مدیرفنی همه تیمهای پایه بود و ما هم تا زمان حضورش احترام میگذاشتیم. وقتی او رفت، برای این تیم جوانان نیاز بود که یک سرمربی انتخاب کنیم. رضا نوری علاوه بر اینکه در مازندران زندگی میکند، تجربه کافی را با اول شدن تیمش در مسابقات جوانان آسیا دارد، ضمن اینکه به عنوان سرمربی حق داشت که کادر خود را انتخاب کند.
رئیس فدراسیون بسکتبال درباره حمایت تیم اکسون از تیم نوجوانان گفت: وقتی با اکسون برای نوجوانان صحبت کردیم، اصلا چنین بحثهایی مطرح نبود. کادر این تیم مشخص شده بود که اکسون برای حمایت تیم در مسابقات تدارکاتی و هزینهها پیش قدم شد و هیچ دخالتی در کادر فنی این تیم وجود نداشت، اصلا اجازه نمیدهیم که چنین اتفاقی بیافتد، چون هدف ما ارتقا بسکتبال است. شاید باشگاهی روی یک مربی نظری داشته باشد؛ اما این نظر هم در کنار نظرات سایر دوستان قرار میگیرد و چیزی که برای تیم ملی بهتر است، انجام میشود.