هشداردادستان پرديس به مديران ساختمان
دادستان شهرستان پردیس خطاب به مدیران ساختمان گفت : تحمیل هزینه های اضافی به ساکنان واحدهای مسکونی مهر ممنوع است .
به گزارش خبرگزاري صداوسيما ، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس افزود : گزارش هایی از دریافت هزینه های گزاف به عنوان ورودی از ساکنین تازه وارد برخی بلوک های ساختمانی مهر در این شهرستان دریافت شده که باید در مورد چگونگی برآورد و اخذ این مبالغ تحقیق و بررسی کاملی انجام شود.
علیرضا آقاجری گفت : در شرایطی که همه مردم توان و بضاعت مالی قوی ندارند و برای رهایی از اجاره نشینی و کاهش خرج و مخارج زندگی از کلانشهر تهران به فازهای مسکونی مهر پردیس مهاجرت می کنند نباید بار مالی سنگین به آنها تحمیل شود.
به گفته وی حق قانونی ساکنان مجتمع های آپارتمانی است که از ریز هزینه های ساختمان خود آگاه شوند و چنانچه در محاسبات مغایرتی وجود داشته باشد ابتدا از مدیر ساختمان توضیح بخواهند و اگر پاسخی دریافت نکردند برای رسیدگی از طریق قانون پی گیری کنند.
دادستان عمومی و انقلاب پردیس گفت: قطع خودسرانه انشعاب برق ، آب ، آسانسور و خدمات ساکنان آپارتمان های مهر و یا هر ساختمان دیگر اقدامی مغایر با قانون است ،چنانچه به هر دلیلی مالک یا مستاجری شارژ ساختمان را پرداخت نکرد ، مدیر ساختمان موظف است برای وصول مطالبات به مراجع ذیصلاح مراجعه و اقدام کند.
آقاجری در پاسخ به وجود شبهاتی در انتخاب مدیران بلوک های ساختمانی افزود: انتخاب این افراد از طریق مجمع و با اکثریت رای ساکنان هر بلوک (موجر یا مستاجر) جنبه قانونی دارد که در قانون تملک آپارتمان به صراحت به آن اشاره شده و غیر از آن پذیرفته نیست.
وی تصریح کرد: حساب و کتاب های مالی ساختمان نیز باید به صورت شفاف مشخص و معین شده و پس از برگزاری انتخابات تحویل مدیر جدید شود.
آقاجری افزود: هر شخصی از ساکنان بلوک ساختمانی می تواند برای مدیریت ساختمان خود داوطلب شود و با رای اهالی ساختمان اداره امور را تا زمانی که همه از او رضایت کافی داشته باشند برعهده بگیرد.
وی از مدیران ساختمان خواست تا وقتی که اکثریت مالکان بلوک های مسکن مهر پردیس در آنها ساکن نشده اند از تصمیم گیرهای کلان و انجام امور پرهزینه به غیر از هزینه های جاری ساختمان پرهیز کنند.
دادستان پردیس ادامه داد: پس از حضور اکثریت مالکان واحد های مسکونی ، تصمیم گیرهای هزینه بر و کلان با رضایت و نظر جمیع قابل انجام است.
وی تاکید کرد : چنانچه احدی از مدیران ساختمان از ارائه هزینه های انجام شده خودداری کرده و یا به صورت ناشفاف فاکتورهای مالی غیر منطقی ارائه دهد نماینده منتخب ساکنان ساختمان میتواند با مراجعه به مجموعه قضایی موضوع را قانونی پیگیری کند.
دادستان عمومی و انقلاب پردیس در عین حال هماهنگی و همکاری ساکنان بلوک های ساختمانی را با مدیران فعال و قانونمند برای ایجاد رفاه و آرامش و تامین خدمات مورد نیاز زندگی آپارتمان نشینی امری ضروری برشمرد.
مدیر عامل شرکت عمران پردیس نیز گفت: تحویل آسانسور و مشاعات بلوک های ساختمانی پس از تکمیل ساخت تنها به مدیران ساختمان امکانپذیر است که این اقدام با شروع تحویل بلوک های ساختماتی در فازهای مختلف مسکن مهر برای سرعت بخشی به این روند با انتخاب مدیران موقت صورت گرفته است.
سید مهدی هدایت با اشاره به اینکه ساکنان مسکن مهر که در واحدهای مسکونی خود سکونت یافته اند ، گروه هدف شرکت عمران پردیس هستند گفت: بسیاری از مالکان هنوز برای تحویل واحد های مسکونی تکمیل شده خود در برخی بلوک های ساختمانی مراجعه نکرده اند.
وی با تصریح اینکه مبالغ شارژ دریافتی از ساکنان مسکن مهر باید رقمی منطقی و معقولانه باشد افزود: ساکنان بلوک های ساختمانی چنانچه قصد دارند مدیر جدیدی را انتخاب کنند شرکت عمران آماده است تا با ارائه شماره تلفن سایر مالکان بلوک برای حضور اکثریت و انتخاب مدیر تازه با آنان همکاری کند.
گفتنی است : پس از تحویل بلوک های ساختمانی مهر پردیس به ویژه در فاز ۱۱ از مالکان واحدهای مسکونی مبالغی بین یک تا سه میلیون تومان به عنوان ورودی اخذ شده است
اغلب این مبالغ بدون هیچ توجیه منطقی و شفاف و مشاهده اقدامات چشمگیری در بلوک های ساختمانی از مردم دریافت شده است.
در برخی بلوک های ساختمانی انتخاب یا ابقای مدیران ساختمان نیز با حداقل آرای ساکنین صورت گرفته و مدیران بلوک مستثنی از پرداخت شارژ شده و یا حتی مبلغی به عنوان حقوق ماهانه از محل شارژهای دریافتی ساکنین برداشت می کنند.