پخش زنده
امروز: -
نایب رئیس سازمان توسعه و تجارت کشور غنا: از ساخت ماشین آلات به روز کشاورزی در جمهوری اسلامی ایران وانتقال آن به کشور غنا حمایت می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ ساموئل دنتو در نشست مشترک هیات تجاری غنا و فعالان اقتصادی استان مرکزی گفت: ساخت ماشین آلات به روز کشاورزی در جمهوری اسلامی ایران وانتقال آن به کشور غنا می تواند زمینه توسعه کشاورزی غنا را فراهم کند و حمایت های لازم در این زمینه وجود دارد.
ویافزود: سرمایه گذاران بخش کشاورزی میتوانند با بهره گیری از مزایای معافیتمالیاتی کشور غنا، ماشین آلات مورد نیاز خود را وارد کرده و نسبت به تولیدات محصولات کشاورزی اقدام کنند.
نایب رئیس سازمان توسعه و تجارت کشور غنا ادامه داد: سرمایه گذاران استان مرکزی با ایجاد و توسعه واحدها و زیرساخت های کشاورزی به مدت ۱۰ سال از معافیتهای مالیاتی برخوردار شده و و پس از آن نیز فقط با پرداخت ۱۵ درصد مالیات، فعالیتهای اقتصادی خود را ادامه دهند.
ساموئل دنتو عنوان کرد: استان مرکزی از ظرفیتهای مناسبی برای برقراری روابط تجاری و اقتصادی با کشور غنا برخوردار است و بهبود مناسبات دوجانبه منافع زیادی به همراه دارد.
وی ادامه داد: بهبود مناسبات تجاری با استان مرکزی و بهره گیری از ظرفیتهای این استان نقش مهمی در کاهش واردات و افزایش صادرات غنا دارد.
نایب رئیس سازمان توسعه و تجارت کشور غنا خاطرنشان کرد: این کشور دروازه ورود به قاره آفریقا است و با توجه به نزدیکی غنا به اروپا، سرمایه گذاران با حضور دراین کشور علاوه بر دست یابی به بازار کشورهای آفریقایی میتوانند با کشورهای اروپایی نیز روابط تجاری داشته باشند.
دنتو، خام فروشی را از جمله مشکلات کشور غنا دانست و گفت: ایجاد هر منطقه یک کارخانه، از جمله سیاستهای دولت این کشور برای کاهش خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده در تولید محصولات است و سرمایه گذاران استان مرکزی با حضور در غنا میتوانند مواد اولیه واحدهای تولیدی را تهیه و تولید کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: استان مرکزی در زمینه فعالیتهای اقتصادی از جایگاه ویژه ای در کشور برخوردار است و علاوه بر ظرفیتهای مناسب کشاورزی، در زمره چهار استان نخست صنعتی کشور محسوب می شود.
فرخی توان کارشناسی، ظرفیتها و توانمندیهای زیرساختی و سخت افزاری را از جمله عوامل توسعه و پیشرفت استان مرکزی دانست و افزود: ظرفیتهای استان در این زمینه میتواند به کلید توسعه روابط اقتصادی و تجاری استان و کشور غنا تبدیل شود.
وی ادامه داد: ظرفیت ها ی کشور غنا و استان مرکزی میتوانند تکمیل کننده یکدیگر در زمینه تولید محصولات کشاورزی و صادرات این محصولات به بازارهای جهانی و بین المللی باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای این استان در زمینه فعالیتهای صنعتی، پتروشیمی، سخت افزاری، نرم افزاری و صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، می طلبد که افزایش روابط تجاری و اقتصادی بین استان و کشور غنا در این زمینهها نیز در دستور کار فعالان اقتصادی ۲ کشور قرار گیرد.
نائب رییس اتاق بازرگانی استان هم از تمایل فعالان اقتصادی در بخش کشاورزی غنا خبر داد و افزود: بخش خصوصی استان مرکزی با سفر به کشور غنا در بخش کشاورزی سرمایه گذاری کردند.
امینی افزود: هیات تجاری از ظرفیت های مختلف کشاورزی و دامپروری بازدیدکردند و خواستار تقویت روابط برای انتقال دانش و فناوری استان مرکزی به غنا شدند.