تولید سرکه خوراکی در میناب
برای نخستین بار در هرمزگان خط تولید سرکه خوراکی در روستای ماه خاتونی میناب راه اندازی شد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خلیج فارس معاون عمرانی فرمانداری میناب گفت: برای راه اندازی این واحد تولیدی بیش از پنج میلیارد ریال تسهیلات با سود ۶ درصد پرداخت شده است.
محمد قاسمی افزود: این کارخانه روزانه ۱۱ تن انوع سرکه تولید و روانه بازار میکند.
سرکه دارای مصرف خوراکی و دارویی است و بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
وی گفت: این کارخانه همچنین ظرفیت تولید ۴ تن شیره خرما دارد.
قاسمی افزود: این کارخانه برای ۱۵ نفر شغل ایجاد کرده است.
وی گفت: پارسال برای تحقق اقتصاد مقاومتی ۳۴ میلیارد تومان تسهیلات با سود ۶ درصد به ۵۱ طرح تولیدی پرداخت شد.
روستای ماه خاتونی از توابع بخش مرکزی شهرستان میناب در ۱۷ کیلومتری شهر میناب واقع شده است.