گزارش العالم؛
وقتی یهودیان فلاشا هم در حمایت از فلسطین شعار می دهند!
شماری از یهودیان فلاشا یا همان یهودیان اتیوپیایی تبار در فلسطین اشغالی در تظاهرات گسترده علیه صهیونیستها ، شعارهایی در حمایت از فلسطین سر دادند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم؛ شماری از یهودیان فلاشا یا همان یهودیان اتیوپیایی تبار در فلسطین اشغالی در تظاهرات گسترده ای که از هفته گذشته در اعتراض به رفتارهای نژادپرستانه جامعه صهیونیستها علیه آنان آغاز کرده اند، شعارهایی در حمایت از فلسطین سر دادند.
یهودیان فلاشا با سر دادن این شعارها در واقع به مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی که آنان را سرکوب می کنند، طعنه می زنند.
گزارشگر العالم در گزارشی گفت: شعارهای تکبیر و به زبان آوردن شهادتین و حمایت از فلسطین، از دهان یهودیان فلاشا در قلب اراضی اشغالی شنیده شد. آنها برای طعنه زنی به مقامات حکومت اشغالگر اسرائیل که یهودیان فلاشا را سرکوب می کنند این شعارها را سر دادند.
این اعتراضات از یکشنبه گذشته در سرزمینهای اشغالی در پی کشته شدن یک جوان یهودی فلاشا به دست یک پلیس آغاز شده است.
این اعتراضات گسترده با اقدامات خشونت آمیز و درگیری ها و به آتش کشیدن خودروهای پلیس و شکستن شیشه های خودروهای پلیس همراه بوده است.
یهودیان فلاشا که اتیوپیایی تبار هستند از اقدامات نژادپرستانه روشمند علیه آنان به علت رنگ پوستشان رنج می برند. هزاران نفر از آنان اوایل امسال میلادی در اعتراض به وحشیگری ها و زیاده روی پلیس در بدرفتاری با آنها به خیابانها آمدند.
منابع رسانه ای صهیونیستی پیش بینی می کنند این اعتراضات ادامه خواهد یافت. اکنون این بحث مطرح شده است که رژیم صهیونیستی در ادغام قومیتها در طول هفتاد سال گذشته شکست خورده که این به معنای سقوط دروغ ”ملت واحد یهود“ است. دهها هزار نفر از یهودیان اتیوپایی که به فلاشا معروف هستند در دهه های 1980 و 1990 میلادی به فلسطین اشغالی انتقال داده شدند اما آنان به تعبیر خودشان با تبعیض و نژادپرستی روشمند روبر شده اند، علاوه بر اینکه با آنان در دشواری های زندگی ابراز همدردی نمی شود. بیش از 144 هزار یهودی اتیوپیایی بار در فلسطین اشغالی زندگی می کنند که خودشان یا پدرانشان در موج مهاجرتهای اول و دوم یعنی 1984و 1991به سرزمینهای اشغالی انتقال داده شدند.
بیشتر آنان بدون کوچکترین اطلاع از زبان عبری به فلسطین اشغالی آمدند و همین مانعی در مسیر ادغام آنها در جامعه صهیونیستها بوده است.
با وجود گذشت چهار سال از صدور گزارش ایمی پالمور مدیر کل وزارت دادگستری اسرائیل اما فقط به 67 درصد از توصیه های مطرح شده در این گزارش عمل شده است که بیشتر این توصیه ها نیز بر مبارزه با تبعیض نژادی و اصلاحات اساسی در وضع اسرائیلی های اتیوپیایی صحه گذاشته است.