پخش زنده
امروز: -
محموله لاستیک های میلیاردی خارجی قاچاق در نایین کشف و ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سرهنگ ايرج کاکاوند گفت: ماموران ایست و بازرسی شهید شرافت شهرستان نایین در بازرسی های خود از قسمت بار یک کامیون متوجه شدند که اطلاعات اسناد و مدارک بار آن با سامانه جامع گمرک مغایرت دارد و بار خودرو همگی قاچاق است.
وی با اشاره به این که در بازرسی از این کامیون 220 حلقه لاستیک خارجی قاچاق در اندازه های مختلف کشف و ضبط شد، افزود: براساس نظریه کارشناسان، ارزش ریالی بار کامیون افزون بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده است.
کاکاوند با بیان اینکه این کامیون از استان های جنوبی قصد عزیمت به شمال غرب کشور را داشته است، گفت: در این باره، کامیون حامل بار توقیف و یک نفر متهم دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نایین تاکید کرد: نیروی انتظامی در راستای تحقق شعار سال و حمایت از کالای ایرانی برخورد قاطع با قاچاقچیان کالا را در دستور کار خود دارد و اجازه جولان و سرکشی به آنان را نخواهد داد.