پخش زنده
امروز: -
چهار ناحیه صنعتی روستایی در چهار شهرستان استان مرکزی ایجاد می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی گفت : به استناد ماده 27 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی و برابر مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی 4 ناحیه صنعتی روستایی در چهار شهرستان استان مرکزی ایجاد می شود.
آمره افزود : نواحی صنعتی سمقاور، آوه ، خنجین و آشمسیان در جهت توازن منطقه ای و توسعه ایی روستایی و زمینه اشتغال زایی بیش از 4 هزار نفر ایجاد می شوند.
او گفت: ناحیه صنعتی سمقاور در شهرستان کمیجان به مساحت 49 هکتار با رویکرد و تقویت صنایع مبلمان و منبت و چوب سلولزی و ناحیه صنعتی خنجین در بخش خنجین شهرستان فراهان به مساحت 30 هکتار با رویکرد صنایع تبدیلی غذایی و دارویی و نساجی ایجاد میشوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی همچنین افزود: ناحیه صنعتی آوه در منطقه آوه شهرستان ساوه به مساحت 49 هکتار با رویکرد صنایع تبدیلی کشاورزی ، گل و گیاه و محصولات سیفی در جهت تقویت انار و ناحیه صنعتی آشمسیان در بخش قورچی باشی شهرستان خمین هم به مساحت 10 هکتار با رویکرد صنایع سنگ های تزیینی و قیمتی ایجاد می شوند.
آمره در ادامه گفت: با توجه به مطالعات صورت گرفته پیشبینی میشود زمینه استقرار 95 طرح صنعتی با ایجاد اشتغال هزار و 450 نفر در منطقه سمقاور و در آوه 98 طرح صنعتی بازمینه اشتغال هزار و 470 نفر و در خنجین 65 طرح صنعتی با زمینه اشتغال 950 نفر و در آشمسیان 15طرح صنعتی با زمینه اشتغال 220 نفر به وجود آید.
او افزود: طراحی و مطالعات فاز یک و دو طرح جامع و تفصیلی هر چهار ناحیه صنعتی در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی قرار دارد که در مرحله نهایی شدن می باشد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی با بیان اینکه عملیات عمرانی و فیزیکی این نواحی صنعتی در سه ماهه دوم سال جاری بر اساس پیشرفت فیزیکی طرح مطالعاتی شروع خواهد شد گفت: عملیات راه سازی و خیابان کشی ، اجرای شبکه توزیع آب و اجرای شبکه توزیع برق از جمله پروژه های قابل اجرا در سالجاری در این نواحی صنعتی می باشد.
آمره افزود: برای رونق بخشیدن به این نواحی صنعتی ، تخصیص اعتبارات شهرستان برای تسریع در ایجاد زیرساختها در سال رونق تولید از ضروریات می باشد و انتظار میرود فرمانداران در کمیته برنامهریزی شهرستانها موضوع تامین اعتبارات تکمیل و ایجاد زیرساختها را در اولویت قرار داده تا با این اقدام زمینه جذب سرمایه گذاری در بخش صنعت فراهم شود.
او در پایان گفت: با توجه به این موضوع که بعضی از این نواحی صنعتی در مناطق مشمول معافیت مالیاتی قرار دارند پیش بینی می شود مورد استقبال سرمایه گذاران قرار گیرند که ضرورت دارد در جهت تکمیل زیرساختها همکاری لازم به ویژه از طرف دستگاههای خدمات رسان با این شرکت صورت گیرد.