پخش زنده
امروز: -
نشست هم اندیشی فعالان صنعت سلولزی گیلان و بررسی راهکارهای تامین منابع، در مجتمع صنعتی نئوپان فومنات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ مرکز گیلان، معاون فنی، زیربنایی و امور تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست گفت: باید تلاش کنیم تا در کوتاه مدت با واردات چوب و در درازمدت با زراعت چوب مشکلات کارخانه های تولیدی را حل کرده و موانع موجود در این خصوص برداشته شود تا هم جلوی تخریب جنگل ها در شمال کشور گرفته شود و هم چرخ های صنایع تولیدی سلولزی در شمال کشور با سرعت هرچه بیشتر به حرکت در آید.
حمیدرضا عدل افزود: اهتمام دولت این است که با شناسایی زمین های مستعد برای زراعت چوب و واگذار کردن این زمین ها به صاحبان صنایع، با افزایش تولید چوب و کاهش واردات جلوی تخریب زمین های ملی و جنگل ها گرفته شود.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان هم در این نشست از تشکیل انجمن صنعت سلولزی استان در آینده نزدیک خبرداد و گفت : 108 واحد پالت سازی و اوراق فشرده نئوپان و ام دی اف در گیلان فعال است و هزار و 20 نفر در این واحدها مشغول به کارند.
فرهاد دلق پوش افزود : تامین مواد اولیه از طریق کشت و صنعت ، واردات چوب با پوست و حذف قرنطینه و تخصیص نقدینگی ارزان قیمت به تولیدکنندگان از مهمترین راهکارهای توسعه صنعت سلولزی در استان است.
در این نشست فرزام صفت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، شجاع مشاور سازمان برنامه و بودجه کشور ، حجت الاسلام والمسلمین افتخاری نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی و محمود قاسم نژاد فرماندار فومن هر یک در خصوص لزوم فراهم کردن امکانات برای تنفس و توسعه جنگل ، توسعه زراعت چوب ، رفع موانع برای واردات چوب مورد نیاز صنایع سلولزی ، کاشت گونه های سریع الرشد چوب و حمایت از تولیدکنندگان مطالبی ایراد کردند.
در این نشست تعدادی از صاحبان واحدهای تولیدی سلولزی گیلان نیز مشکلات این صنعت و راهکارهای برون رفت از مشکلات را بیان کردند.