شیر دهی مناسب ۲۲ درصد مرگ و میر نوزادان را کاهش میدهد
رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت گفت: شیر مادر سالمترین و مطمئنترین غذای کودک در ۲ سال اول تولد است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حیدر زاده در سمینار دو روزه ترویج تغذیه با شیر مادر در تربت جام با بیان اینکه
شیر دهی مناسب ۲۲ درصد مرگ و میر نوزادان را کاهش میدهدافزود: شیر دهی پروسه فیزیولوژیک است و همه مادرها میتوانند انجام دهند، ولی نیاز به آموزش، مراقبت و هدایت مادران در این زمینه وجود دارد.
وی گفت: شیر خوردن نوزاد به مدت ۲ سال خطر عفونتهای تنفسی، گوارشی، اسهالی و بیماریهای سرطانی را کاهش میدهد و برای مادر فواید زیادی دارد.
رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت گفت: ارتقا و اهمیت شیر مادر هزینههای زیادی نمیخواهد، ولی سود زیادی برای سلامت مادر و جامعه دارد.