به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ محمدرضا بهرامن در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در سالن اجلاس سران با تاکید بر این مطلب، افزود: بدون درنظر گرفتن شاخصههای توسعه اقتصادی نمیتوانیم از پیشرفت صحبت کنیم، در بسیاری از تولیدات در ردههای برتر دنیا هستیم و با تحریمها مقابله میکنیم.
وی ادامه داد: روز ملی صنعت و معدن فرصت مغتنمی برای معرفی توانمندیهای حوزه صنعت و معدن کشور است.
رئیس خانه معدن ایران تصریح کرد: وجود بنگاهای بزرگ معدنی و صنعتی ظرفیت بسیار خوبی برای تامین نیازمندیهای مختلف است، با بهره گیری از توان تولیدی کشورمان، به سمت افزایش تولید و رفع بیکاری پیش برویم.
بهرامن گفت: با حمایت سران سه قوه باید مسیرمان را برای رسیدن به قدرت اول منطقه و مسیر توسعه هموار کنیم.
وی اضافه کرد: راه توسعه همه جانبه، پرداختن به توسعه صنعتی و معدنی است که بار سنگین آن بر عهده دستگاههای ذی ربط و بخش خصوصی است.
این پیشکسوت حوزه معدن ادامه داد: بخش خصوصی سرمایه عظیمی است، کمک به اجرای نقشه راه معدن و صنایع معدنی از اولویتهای سال رونق تولید است.
بهرامن تصریح کرد: پیگیری رفع مقررات مخل تولید در جهت حمایت از صنعتگران و معدنکاران و تولیدگران باید در دستور کار قرار بگیرد.
بانوی برگزیده صنعتگر حضور ۲۵ درصدی زنان کشورمان در شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ بانوی برگزیده صنعتگر روز ملی صنعت و معدن گفت: حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ را زنان سرزمینمان تشکیل داده اند.
به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ سهیلا سلحشور کردستانی در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با بیان این مطلب، افزود: نقش زنان در اقتصاد فعلی و دنیای مدرن در رشتههای فنی و مهندسی بارز و منحصر به فرد است.
وی اضافه کرد: در شرکتهای دانش بنیان با استفاده از فناوریهای مدرن قادر به تولید محصولات با ارزش افزوده بسیار بالایی هستیم که این مزیت آنها است و شرکتهای دانش بنیان میتوانند جایگزین درآمدهای نفتی شوند.
این بانوی صنعتگر گفت: شرکتی که من مدیریت آن را بر عهده دارم در حال حاضر ۸۰ محصول دانش بنیان در حوزه پزشکی را تولید میکند و ۳۵ ثبت اختراع بین المللی دارد و به ۱۵ کشور اروپایی صادرات داریم.
سلحشور کردستانی افزود: ۸۵ نفر در شرکت دانش بنیان من فعال است که از برگزیدگان دانشگاهی کشور هستند، زنان نقش مهم مدیریتی در این شرکت دارند.
وی تصریح کرد: حدود ۴ تا ۵ هزار اشتغال غیرمستقیم توانستیم به وجود بیاوریم، دانشگاه صنعتی امیرکبیر امکان ارتباط صنعت و دانشگاه را برایمان فعال کرد.
جوان برگزیده صنعتگر
راه اندازی پارا صنعت برای حمایت از کارآفرینانی که برای معلولان ایجاد شغل کرده اند
جوان برگزیده صنعتگر بر راه اندازی پارا صنعت برای حمایت از کارآفرینانی که برای معلولان ایجاد شغل کرده اند، تاکید کرد.
به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ سید احسان مصطفوی نژاد، در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در سالن اجلاس سران با بیان این مطلب، افزود: صنعت و معدن دو بال میهن برای فتح قلههای عزت، پیشرفت و توسعه همه جانبه است.
وی ادامه داد: مسیر خروج از رکود و تقویت اعتماد به نفس عمومی از راه حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی، فعالان تولید و عرصه صنعت عبور میکند.
جوان برگزیده صنعتگر گفت: هیچ مانعی برای کارآفرینان جوان کشورمان وجود ندارد، یا راهی خواهند ساخت یا راهی خواهند یافت.
مصطفوی نژاد گفت: توانستیم تولید بیش از ۲۰۰ نوع محصول را از ۱۱ گروه کالایی به دست آوریم و بورس زعفران را با ۱۰ تن محصول راه انداختیم.
وی اضافه کرد: پارا صنعت را مثل پارالمپیک راه اندازی کنیم و از صاحبان مشاغل و کارآفرینانی که برای معولان ایجاد شغل کرده اند، قدردانی و تجلیل شود.
این صنعتگر جوان گفت: موزه ملی زعفران و اوپک زعفران به جهت هویت بخشی به آن راه بیفتد.
مصطفوی نژاد افزود: پژوهش محوری و ساختن آیندهای روشن را به جوانانمان بیاموزیم.