مدیر شبکه چهار سیما تبیین کرد
برنامههای تابستانی شبکه چهار سیما
مدیر شبکه چهار سیما برنامههای این شبکه را در فصل تابستان تبیین کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ «مسعود معینی پور» مدیر شبکه چهار سیما که در طرح جامع تابستانی از سوی مرتضی میرباقری معاون سیما به سمت رئیس ستاد «مطالعه و کتابخوانی» و «حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی» منصوب شده است، برنامههای این شبکه را در فصل تابستان تبیین کرد.
وی افزود: رونق تولید، محیط زیست، عفاف و حجاب، بیانیه گام دوم، بصیرت افزایی، پوشش میانجی گری و مطالبه گری از فعالیتهای سازمانها و ارگانهای دست اندرکار در پربارسازی اوقات فراغت از جمله مأموریتهای شبکه چهار سیماست که برپایه آن باید برنامههای شبکه چهار سیما اولویت گذاری شوند.
معینی پور گفت: استفاده از ظرفیت مناسبتهای انقلابی با محوریت مواجهه جمهوری اسلامی ایران با نظام سلطه از جمله دیگر مأموریتهای ویژه شبکه چهار سیما است.
ویژه برنامه های شبکه 4 سیما برای ترویج کتابخوانی و پاسداشت ادبیات فارسی
مدیر شبکه چهار سیما گفت:دست به دست هم دهیم تا زبان فارسی پاس داشته شود.
مسعود معینی پور در نشست خبری تبیین برنامه های تابستانی شبکه چهار افزود: ویژه برنامه های زیاد و متنوعی برای پخش از این شبکه تدارک دیده ایم. قرار است هر روز یک فیلم سینمایی فاخر ایران و جهان به نمایش درآید و برای این کار 100 فیلم برگزیده مخاطبان و منتقدان جهان انتخاب شده اند.
وی ادامه داد: مجموعه چرخ از یک شب در هفته به سه شب در هفته تغییر کرده است. بحث درس گفتار بحث دیگری است که در تابستان شبکه چهار داریم . در بحث علوم انسانی برنامه ای برای شناخت دنیای مدرن تاریخ ایران باستان ، جریان شناسی تفکر اهل سنت ، تاریخ ، تمدن اسلام و... ساخته شده است و هر روز ساعت 4 بعدازظهر پخش می شود.
مدیر شبکه چهار سیما گفت: قصه شب 10 تا 11 رمان های برتر ایران و جهان در آن مطرح می شود و هر 4 شب یکبارپخش می شود.
شب های هنر از مهر پارسال روی آنتن رفت شب تئاتر موسیقی روایت شعر سینما ومعماری اضافه شد شب های هنر از شنبه تاپنجشنبه روی آنتن می رود.
وی ادامه داد : برنامه دیگر ما خیلی دور خیلی نزدیک شامل 13 گفتگو از 13 اندیشمند است .
مدیر شبکه چهار سیما ادامه داد : یکشنبه ها مستند حکایت دل از 20 اندیشمند ایرانی پخش می شود. مسابقه 4321 یک مسابقه سینمایی تئاتری است که دو شب در هفته پخش می شود.
وی گفت : یک برنامه ترکیبی به نام انگاره با موضوع مسائل زنان و زیست زنانه در جامعه ایران هم از بر نامه های تابستانه ماست. مسافران کهکشان هم برنامه ای درباره موضوع نجوم است و سری جدید زاویه هم چهارشنبه ها روی آنتن می رود.
معینی پور افزود: برنامه ضیافت و معرفت هم روی آنتن شبکه 4 سیما می رود و ما برای همه این برنامه ها پژوهش گسترده و پیش تولید در حدود 6 ماه داشتیم.
وی درباره برنامه شبکه چهار برای ترویج کتاب و کتاب خوانی ادامه داد: در این زمینه کارهای خوبی انجام شده که همه تجمیع شده است و وزارت ارشاد خانه کتاب مجمع ناشران انقلاب اسلامی و... درگیر این مسئله شدند. این حوزه محدود به کتاب خوانی نمی شود، ما هم در حوزه تولید و هم محتوا و نشر ضعف هایی داریم و همه این ها در قالب برنامه های مختلف بررسی می شود.
معینی پور درباره برنامه ای که برای پاسداشت زبان فارسی تدارک دیده شده است گفت: زبان و ادبیات فارسی میراث تمدنی ماست. انحصاری ترین راه گفتگوی ما با دیگران زبان و ادب فارسی است.
وی خاطر نشان کرد : فارسی گویی و فارسی صحبت کردن را ابتدا از مجریان خود شروع کردیم و از همه می خواهم در این زمینه تلاش کنند و دلمان برای هویت و شخصیت ملی مان بسوزد. در حوزه پخش سیما ادبیات شعر موسیقی... همه در جهت واژه گزینی حرکت می کنند.
معینی پور در ادامه این نشست افزود: شبکه چهار در یک سال گذشته به مسائل روز پرداخته البته نگاهی به گذشته و آینده هم داشته است .
وی گفت: ما اکنون با قبل و بعد از خودمان انقطاع داریم و هر برنامه ساز و سردبیری موظف است به این قضیه نگاه کند .
معینی پور درباره میزان مخاطبان این شبکه گفت: ما تفکیک آگاهانه داریم و تنظیم شده کار می کنیم. ما با بحران مخاطب مواجه نیستیم و می خواهیم مخاطب خاص داشته باشیم.
وی درباره اختلالاتی که گاها در جدول پخش این شبکه ایجاد می شود گفت: برخی مربوط به ضعف در عملکرد مدیر گروه ها و بعضی به دلیل ضعیف عمل کردن روابط عمومی است. البته در برخی موارد مشکلات مالی که سازمان صدا و سیما هم در آن مقصر نیست سبب عقب افتادن برخی از برنامه ها می شود.
وی درباره برنامه سحرگاهی شبکه چهار سیما افزود: این برنامه یک برنامه فاخر بود و با بازخوردهای بسیار خوبی از سوی مخاطبان همراه شد.آقای عرب سال 91 هم برنامه داشت و عده ای تنها خواستند برای ما حاشیه ایجاد کنند.این برنامه در ماه محرم هم با ساختاری جدید روی انتن شبکه چهار سیما خواهد رفت.