به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی؛ دکتر علی عسکری در نشست سالیانه مدیران کل مراکز استانی رسانه ملی در مشهد مقدس از تشکیل قریب الوقوع ستاد انتخابات سازمان صدا و سیما خبر داد و گفت: مراکز استانی هم باید هر کدام ستاد انتخاباتی فعال و دقیقی داشته باشند و ضمن رصد دقیق شرایط استان، زمینه حضور پرشور مردم و برگزاری انتخاباتی قانونمند را فراهم آورد.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به در پیش بودن انتخابات حساس مجلس یازدهم در اسفند امسال تاکید کرد: این سازمان همچون همیشه و البته کاملتر و دقیقتر از قبل باید با رعایت بی طرفی در انتخابات، زمینه حضور پرشور مردم و تشکیل مجلسی انقلابی و با کیفیت را در آغاز گام دوم انقلاب فراهم آورد.
دکترعلی عسکری در این نشست همچنین با تاکید بر لزوم صیانت از زبان فارسی اصیل با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: با بهره گیری از مشاوران و دستیاران متخصص، مانع فرسایش زبان فارسی در برابر تهاجمات زبانهای بیگانه شوید و در این زمینه طراحی علمی و عملیاتی داشته باشید.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به فهرستی از نامهای فارسی که در اختیار مراکز قرار میگیرد از ایجاد سازوکار تشویق و تنبیه در این حوزه خبر داد.
وی بر خودسازی درونی و رسانهای به منظور بهبود ارتباطات درون و برون سازمانی تأکید کرد و گفت: ما باید با ایجاد حلقههای معرفتی و گردش فکری، کیفیت محتوایی را بالا ببریم.
رئیس رسانه ملی پیشنهاد داد جلسات هفتگی به صورت مداوم میان افراد مؤثر در حوزه پیام برگزار شود تا شاهد افزایش کیفیت نیروی انسانی باشیم.
دکتر علی عسکری رونق تولید را جان مایه اقتصاد مقاومتی خواند و به مدیران صداوسیمای مراکز استانها گفت: برای همکاری با قرارگاه رونق تولید که در معاونت سیما ایجاد شده است مانند بقیه معاونتها و شورای اقتصاد به میدان بیایید.
وی با اشاره به ویژگیها و مزیتهای خاص هر استان در حوزه اقتصاد نیز تصریح کرد: شما باید با معرفی ظرفیت ها، مهارتها و زمینهها باعث موج آفرینی رونق تولید که مدنظر مقام معظم رهبری است، شوید.
رئیس رسانه ملی با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان که فصل اوقات فراغت است، به ۱۸ سرفصل ارائه شده توسط معاونت سیما در بخشهای گوناگون اشاره کرد و گفت: زمینه فعالیتهای تابستانی هر مرکز بسته به شرایط اقلیمی و بومیباید مورد بررسی قرار گیرد و مهارتها و مشاغل به جوانان معرفی شود.
دکترعلی عسکری با اشاره به برنامه ریزی جدید دشمن در زمینه ضربه زدن به فرهنگ حجاب و عفاف تاکید کرد: باید در این زمینه با اقداماتی هوشمندانه راه سواستفاده دشمن و اجرای برنامه ریزی آنها را بست و از فضای فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی محافظت کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت پرداختن به جایگاه مساجد در صداوسیمای مراکز اشاره کرد و گفت: شما میتوانید با معرفی مساجد نمونه یا حتی نقد نسبت به مساجدی که ضعیف عمل میکنند، به شبکههای ملی کمک کنید.
رئیس رسانه ملی بار دیگر بر افزایش کیفیت برنامههای مراکز استانها تأکید کرد و افزود: برنامهها باید هم از نظر کیفی، هم از نظر کمی و هم از نظر تکنیک و ظاهر پیشرفت کنند.
دکتر علی عسکری بر لزوم مطالعه و تحقیق قبل از ساخت هر برنامهای تأکید کرد و برنامه سازان را از ساخت برنامههای دم دستی بدون مطالعه برحذر داشت.
وی در ابتدای این همایش از زحمات مدیران مراکز صداوسیما در سال ۹۷ که تلاش آمریکا و صهیونیستها برای ضربه به نظام را با فعالیت رسانهای خنثی کردند، تشکر کرد.
رئیس رسانه ملی حضور پرشور مردم در راهپیماییهای ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن را گواه موفقیت رسانه ملی در اقناع مخاطب و جلوگیری از القای انحرافات در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانست.
دکتر علی عسکری این روزها را روزهای اقتدار ایران خواند و گفت: انهدام پهپاد آمریکایی با موشک کاملا ایرانی سوم خرداد، رونمایی از قدرت انقلاب اسلامی و اقدامی عملی در راستای پیام گام دوم مقام معظم رهبری بود که نشان از حرکت به سمت جامعه سازی و تمدن سازی است.
رئیس رسانه ملی افزود: پس از مدتها صبر استراتژیک، با این اقدام بازدارنده، غربیها در حوزههای مختلف، عقب نشینی کردند.
وی تصریح کرد:اگر چه ما در صلح مسلحیم و در حوزه نظامیبه موازنه رسیده ایم، اما جنگ رسانهای ادامه دارد و بار بزرگی بر دوش ما در سازمان صداوسیما قرار دارد.
دکتر علی عسکری به نقش حساس رسانههای استانی در این جنگ رسانهای اشاره کرد که از نمای نزدیک و با گویش محلی با مردم در ارتباطند و به صورت موزائیکی تمام ایران را پوشش میدهند.
وی با ابراز خرسندی از خوشنامی مراکز صداو سیمای استانی که باعث علاقه مردم و مسئولان به مراکز شده اند، از نقش مهم این مراکز در ترویج فرهنگ مقاومت گفت.
دکتر علی عسکری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مراسم سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) که بر فرهنگ مقاومت تأکید داشتند، گفت: ما به عنوان رسانه ملی باید فرهنگ مقاومت را پیگیری و تقویت کنیم.
رئیس رسانه ملی به فرهنگ قرآنی و شیعی مقاومت با استناد به آیات و احادیث اشاره کرد و افزود: فرهنگ مقاومت باعث شکست ناپذیری و عامل پیروزی ما در جنگ ارادههاست.
رئیس سازمان صداوسیما گفت: مأموریت شماره یک ما، ترویج فرهنگ مقاومت است و باید برای رشد این ادبیات و گفتمان، کار کنیم و به شبهات جواب دهیم.