بمباران شیمیایی سردشت لگه ننگی برای مدعیان حقوق بشر
سی و دومین سالگرد بمباران شیمیایی سردشت و یاد و خاطره 118 شهید آن را امسال درحالی گرامی می داریم که این جنایت جنگی همچنان لکه ننگی بر پیشانیِ مدعیان حقوق بشر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، بمباران شیمیایی سردشت یکی از مهمترین فاجعه های انسانی بر علیه مردم ایران است.
سردشت در جنوبی ترین منطقه از آذربایجان غربی در کنار مرزهای عراق هفتم تیرماه سال 66 توسط رژیم بعث صدام و با کمک کشورهای غربی حامی این رژیم بمباران شیمیایی شد و لقب نخستین شهر شیمیایی جهان را گرفت. در جریان بمباران شیمیایی سردشت در سال 66، 118 نفر شهید و هزاران نفر مصدوم شیمیایی شدند و هر روز بر تعداد شهداء این فاجعه بیشر می شود و امروز تعداد شهداء از 150 نفر گذشته است. امسال در حالی سی و دومین سالگرد این فاجعه در هفتم تیر برگزار خواهد شد که در این مدت مدافعان به اصطلاح حقوق بشر و مدعیان دروغین حقوق بین الملل در قبال بمباران شیمیایی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم فقط سکوت کردند. مردم سردشت که در حال حاصر به درمان و خدمات عمومی بیشتری احتیاج دارند معتقدند که سکوت بین المللی فاجعه سردشت باعث اتفاقات ناخوشایندی هم چون بمباران شیمیایی حلبچه و تشکیل گروه های تکفیری و قتل و عام مسلمانان در نقاط مختلف شده است. فردا هفتم تیر طرفداران صلح و نفی خشونت یکبار دیگر در سردشت گردهم خواهند آمد تا این فاجعه را محکوم کنند و یاد شهیدان را گرامی بدارند. 7 تیر سال 66 رژیم بعث عراق سردشت را بمباران شیمیایی کرد.