پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ دولت ونزوئلا از ناکام گذاشتن تلاش برای کودتا در این کشور که طرح ترور نیکولاس مادورو را نیز شامل می شد، خبر داد.
خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا گفت نیروهای امنیتی این کشور یک تلاش مخالفان برای کودتا در این کشور را خنثی کردند که شامل ترور وی و دیگر شخصیت های سیاسی ارشد و منصوب کردن یک افسر سابق دفاعی که اکنون زندانی است به جای مادورو بود.
وی در یک برنامه پخش عصرگاهی گفت: «ما یک باند فاشیست از تروریست ها را که یک کودتا علیه جامعه و دمکراسی ونزوئلا برنامه ریزی کرده بودند کشف کردیم، برچیدیم و آنها را گرفتیم.»
وی افزود: «آنها اکنون دستگیر شده و پشت میله ها هستند و شواهد آشکاری بعد از پیگیری این گروه مجرمان و فاشیست ها در دست است.»
گفته شده این برنامه کودتا شامل حمله به مقر وزارت اطلاعات ونزوئلا برای آزادی پاول بادوئل وزیر دفاع سابق ونزوئلا بود که به اتهام فساد در سال 2009 بازداشت شد.
مادورو گفت خوآن گوایدو رئیس مخالفان و نیز مقامات سیاسی شیلی، کلمبیا و آمریکا در این برنامه دست داشتند.