به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مدیرکل آموزشوپرورش استان در دومین جلسه شورای آموزشوپرورش گفت:
آموزشوپرورش با تنگناهای مالی متعددی روبروست که این مسئله، به ویژه در حوزه تربیت و پرورش، نمود بیشتری دارد.
خیرالله رحمانی با انتقاد از برخی دستگاههای اجرایی افزود: برخی فضاهای آموزشی استان بدون قرارداد و پرداخت اجاره در اختیار سایر دستگاههای اجرایی است که این موضوع باید رسیدگی شود.
وی گفت: فضای آموزشی در مناطق پونک، ملاصدرا، سرتک، ولایت و دانش نامناسب است چراکه در گذشته مدیران استان برای مناطق متراکم برنامهریزی نکردهاند؛ و با این کمبودها، باید منتظر مدارس سه شیفته باشیم.
به گفته مدیرکل آموزشوپرورش استان، در ناحیه دانش تنها یک مدرسه وجود دارد و ۲۱ کلاس در کانکس اداره میشود.
رحمانی بر ضرورت تکمیل اردوگاه یانسآباد تاکید کرد و گفت: راهاندازی مرکز مشاوره و سلامت روان دانشآموزان، برخورد با سودجویی موسسات کنکور، مهارتآموزی و اشتغالزایی از اولویتهای آموزشوپرورش است.
وی همچنین از برگزاری همایش ملی هویت کودک ایرانی اسلامی در قزوین خبر داد و گفت: جایگاه اول قزوین در جذب نوآموزان پیشدبستانی در کنار آثار تاریخی و فرهنگی متعدد استان، علت میزبانی از این همایش است که برگزاری مطلوب آن، نیازمند همکاری همه نهادهاست.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هم گفت: ۱۶۲ کلاس باید در مهرماه به بهرهبرداری برسد که نیازمند ۶۰ میلیارد تومان اعتبار است.
علیعسگر جوانبخت افزود: برای احداث مدرسه سبز هم ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده تا این طرح در آغاز سال تحصیلی جدید به بهرهبرداری برسد.
وی همچنین از حذف بخاری نفتی تا مهرماه امسال و حذف بخاری گازی تا سال ۹۹ خبر داد.
استاندار نیز با اشاره به موضوعات مطرح شده در جلسه گفت: اوقات فراغت باید همراه با نشاط باشد و در این زمینه باید از ظرفیت سازمانهایی مثل ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری و کتابخانهها از طریق تفاهمنامه استفاده شود.
عبدالمحمد زاهدی درباره مدیریت فضاهای آموزشی هم گفت: فضاهای آموزشی که در اختیار سازمانهاست باید پس گرفته شده و یا تفاهمنامه منعقد شود.
استاندار از آموزش و پرورش خواست فضاهای مازاد را براساس تفاهمنامه تا زمانی که نیازی به آنها نیست واگذار کند تا ساختمانهای آموزشی تخریب نشود.
رئیس شورای آموزشوپرورش همچنین خواستار اجرای برنامهها طبق سند تحول شد و از مدیرکل آموزشوپرورش خواست خیران مدرسهساز را با اولویت مناطق کمبرخوردار و بر اساس پراکندگی فضاهای آموزشی هدایت کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی نیز در پاسخ به کمبود فضای آموزشی در برخی مناطق قزوین از جمله سرتک گفت: آموزشوپرورش در مدت زمان ۱۸ ماههای که برای تملک زمین در نظر گرفته شده بود نتوانست زمینی تملک کند.
مسعود حق لطفی افزود: زمینهای این مناطق به صورت قانونی در اختیار مالکان مدارس غیرانتفاعی قرار گرفته است.